"טוב שם טוב משמן טוב".....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/11/2020 | 18:43 | מאת: מכל

אודי וכולם, אז ב"ה יש לי שם טוב בין הגננות חברותיי, ההורים, הפיקוח.. אממה??? באה מישהי ש...איך לומר, מקנאה, חושבת שאני מתחרה בה...ואני כלל לא! כאילו שאני אשמה שיש לי שם טוב. עזרתי לה המון!!!! היא הגיעה רק השנה למרות שהיא כבר עבדה 20 שנה רק לא באיזור שלי...ולא בסקטור שלי. ואני עזרתי לה בעניינים טכניים, בגן כי לא עבדה עם הגיל הזה. הסבר הכל......ו...כפויית טובה. בקיצור היא עושה טעויות רבות ואני מנסה..והגיע הזמן להסתדר. ישיבות צוות. מה לא??? אז נקווה שההעזה שלי מולה ומול הגורמים יעזור....לא בטוחה. ולא רוצה להפעיל נגדה כלום.....כי היא מתחילה .. ללכלך...ואני לא מסוגלת כמוהה....זה לא לעניין....איך שומרים על שם טוב???? והאם לפתוח את הפה לפני שהיא תפתח יותר מידיי???? התחלתי לפחד..לא להעז יותר....איני רוצה להפחית מעצמי בשביל שהיא תבלוט..זה לא פייר שאני אוריד מעצמי בעבודה שאני טובה בה כדי שהיא תבלוט... באסה. וסליחה שלא עונה לאחרים פה...אני תקועה בתוך עצמי. בתוך כעס ופחד מאיבוד המקום שלי בעבודה...ושהשם שלי מתקלקל בגלל מישהיא אחרת.. לא ארד לרמתה.. עצוב.

16/11/2020 | 08:22 | מאת: שירה2017

מיכל יקרה, פוליטיקה בארגונים ואנשים עם מרפקים... לא פשוטה ההתמודדות, בעיקר שאת עושה את מלאכתך מתוך אהבה טהורה ותחושת שליחות. מאמינה ששמך הטוב ימשיך ללוות אותך. השארי את! אל תפחיתי מעבודתך ודאי שלא מערכך. ואם היא תפתח את הפה סביר להניח שתפגע בעצמה. יש לך את המוניטין שלך. שלך שירה

16/11/2020 | 14:54 | מאת: מכל

תודה שירה יקרה.... קשה לי פוליטיקות מלוכלכות..ממש! מתרחקת מאנשים כוחניים כמו מאש. אך זו החליטה שאני עושה "יותר מידיי" ובולטת בתחומי ואמרה שאוריד ואפחית כדי ש"נהיה תואמות" ...מדוע להוריד ברמה במקום שהיא תעלה ברמה??? לא מובן..... המטפלת שלי אומרת שלא אפחית מערכי, שהיא לא תעצור את חדוות היצירה שלי והשמחה שכל כך מאפיינת אותי בשנים האחרונות בעבודה. שאין צורך לקחת צעד אחורה...ושעוד אתקל במקרים כאלו בחיים..ושכבר היו בעבר מקרים.. וששוב החיים"לא מושלמים"... אוףףףףף ואני תמימה עוזרת...ודורכים עליי...נמאס לי לתת לאחרים לרמוס את כבודי ללא עוול בכפי...

16/11/2020 | 20:24 | מאת: חטוליתוש

מיכל תמשיכי בדרך שלך היא נכונה בשום אופן אל תמעיטי מערכך את שווה מאוד וערכית מאוד חטולית

הי מיכל, זה קורה לעתים שבארגונים 'מבקשים' לעבוד פחות כדי 'ליישר קו' עם מי שלא רוצים להתאמץ. זה מרגיז מאוד, ואני מבין ללבך. אודי

17/11/2020 | 05:51 | מאת: סוריקטה

וואו, מעצבן מאד. מאד מאד. במובן מסוים איזה מזל שאני סוג של עובדת לבד. כי אני מאד מאד מגדילת ראש. יום נעים, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית