קפיצות עצבים ברגליים ומעט בגוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/10/2020 | 09:57 | מאת: NOT_FOUND

בחודשים האחרונים אני חווה תופעה של קפיצות עצבים בכל הגפיים,ממש רואים את הקפיצות מתחת לעור , זה קורה בעיקר בבוקר ,או אחרי פעילות גופנית וזה משגע אותי ומפחיד זה לא גורם לכאב כלל ,רק לגירוד בלתי ניסבל ,לפעמים קופצים לי מקומות כמו על הקרקפצ,הפניפ וכו התופעה כבר הרבה שנים בקטנה , אבל בתקופה האחרונה זה נורא. מה זה ?????? נישלחתי לבדיקות דם B12 ועוד ,וזה תקין. תודה מראש

02/11/2020 | 14:26 | מאת: חטוליתוש

לדעתי את צריכה לגשת לרופא נוירולוג עצבים שיעזור חטולית

שלום, אכן, מומלץ המשך בירור רפואי (נוירולוגי) וכן לבדוק האם יש גורמי לחץ רגשיים שיכולים להחמיר את התמונה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית