בוקר אור

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/10/2020 | 06:07 | מאת: סוריקטה

הי, מנסה לתעד מיום ליום שאני עדיין כאן. אתמול הלכתי קילומטרים (רק הליכות בימי קורונה) ליישוב שמחמם את לבי, מהשבוע כבר מותר, ובאמת ששמרתי על הכללים, למרות שאני רואה זלזול מטורף ומעצבן מסביב. לשרוד במנות קטנות. מיום ליום לפחות עד השבוע הבא. וקטע טכני - הלייקים והדיסלייקים - אולי אפשר לבטל את האפשרות הזאת בפורום הזה? לא יודעים מי מקשקש בלחיצות, זה קצת מרגיש טרולי (מתקשר לקטע של שמירה על הגבולות והכללים שהזכרתי קודם)... תהיו פה? סוריקטה

21/10/2020 | 10:49 | מאת: חטוליתוש

כל הכבוד לך על יציאה מהבית להליכה 👏👏👏👏👏👏👏 מאוד חשובה היציאה הזו יודעת ...? אני רק מחר אצא מהבידוד ולא יצאתי מהבית עד כה אפילו לא לקופת חולים.. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם כי מגיע לך יפתי חטולית

22/10/2020 | 01:31 | מאת: סוריקטה

בכוחות אחרונים מושכת כדי לא להיתלש סופית ממשיכה מעט מהבסיס שנשאר. דואגת שזו המגמה ותהיה הישמטות גדולה ובלתי הפיכה. כל מה שמעבר - הגוף מאד לא מרשה. בטח שלא תוכנית חדשה. גם לטיפול מכל סוג שהוא הגוף לא לוקח. פיזית הגוף קורס ולא מביא את עצמו לטיפול הנפשי, לרופא וכדומה. עצוב. אין אמבולנס. קיוויתי להחזיק עד סופ"ש או אפילו עד השבוע הבא לקבל עזרה. המציאות מכה בפנים. שעתיים שינה ביממה וסוף. הייתי קצת נחמדה פעם. הריחוק החברתי קטלני גם לאנשים כמוני שגם כך בודדים כל כך. בטח שבעייתי לחבב אותי כך. מצטערת לא הולך לי פה. גם עם הצוות רק זכורים לי ניסיונות כושלים ומעליבים וקרים. לא יום לא לילה. ללא חתימה

22/10/2020 | 01:39 | מאת: סוריקטה

הי חטולית תמיד הולכת. גם אם זה במעגלים סביב עצמי ברדיוס של 20 מ'. הפעם גמעתי קצת ממקום לא מאד קרוב. מצד שני - בתקופה הזאת הניידות שלי היא רק ברגליי. לא תחבורה ציבורית וגם לא כלי רכב אחר. יש לי משאלה לאמבולנס במובן המטאפורי. זה רק דימיון. סיוט הבידוד. מקווה שתצאי לאוויר. לנשום. עד כמה שניתן דרך המסיכה.. :-/ אבל לפחות לראות נופים קצת שונים לעין. סוריקטה

הי סוריקטה, כן, בהחלט יש פה דברים מעצבנים, באכסניה הזו, אבל מאידך - היא קיימת כבר שנים ארוכות, וגם היציבות היא לא עניין של מה בכך. צר לי לשמוע על הנסיונות הקרים והמעליבים. שמחתי לשמוע על ההליכות בימי קורונה. ואנו כאן. בהחלט. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית