ובימים האחרונים,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2020 | 06:28 | מאת: סוריקטה

אבל, רגע, נעצור, הי - שנה טובה. הי כולם, בימים האחרונים אי הסבילות שלי לעצמי תפסה תחת למימדים שמאד מזכירים את פעם. מה קרה? לא בדיוק יודעת - אולי שילוב של יום כיפור, סגר, יציאה משגרה, גיל המעבר. בדידות. לפעמים נושפת החוצה את האוויר בבת אחת כי בלתי נסבל לי. יש תרגילי נשימה כאלה. ושוב גל חום. אוף. כמה שנים ובאיזו תדירות ולא נמצא מענה. והצטברות קיצונית של חסר בשינה. :-/ המשך שבוע טוב, ובכלל יום שלישי היום נזכרתי. יאללה - יוצאת לדרך. בחוץ אני אחרת, ואין יודע. מה שפה אלו רק מחשבות. סוריקטה

הי סוריקטה, 'בימים האחרונים' מרמז לי על האפשרות ל'זום אאוט' לעבר זמנים שיכולים לתת פרופורציה מכילה יותר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית