*תשפ"א ,שני,פעלי אחרת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/09/2020 | 15:27 | מאת: חטוליתוש

קיבלתי ואני משתפת גם כאן כתבה חני יצחקי *ת תרפי *ש שני תפיסה *פ פעלי אחרת *א את יכולה *ת תהי ענוה *ש שוגה מנסה *פ פתוחה מקבלת *א את ראויה *ת תפילה אימרי *ש שחררי *פ פעולותיך לטובה *א את אהובה *ת תראי ישועה *ש שתפי חולשה *פ פתחי ליבך *א אמרי תודה *תהיה *שנה*פשוט *אחרת לטובה כך אני מאחלת לכולן וגם לך אודי חטולית

24/09/2020 | 01:15 | מאת: סוריקטה

*ה* הלוואי *ת* תהיינה *ש* שפיות/ שלווה / שותפות *פ* פרנסה / פוריות / פתיחות *א* אמינות / אמיתיות / אחדות *ה* הקשבה *ת* תמיכה *ש* שיפור *פ* פשטות *א* אחווה ו - *ה* הנה *ת* תם *ש* שבוע *פ* פורום פסיכולוגיה *א* אודי ;-) סוריקטה

24/09/2020 | 10:56 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפה שלי מקסים מה שכתבת אהבתי..וזה שלך לא מישהי אחרת שכתבה מה שאני הבאתי תודה לך יפה שלי חטולית

הי חטולית, תודה! אכן שתהיה לנו השנה טובה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית