התגעגעתי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/09/2020 | 23:37 | מאת: -חנה

לא הייתי פה כמה וכמה שנים... משו בי קרא לי לבוא לומר שלום. אודי אני מעריכה אותך מאוד שאתה עדיין פה ושומר על המקום המיוחד הזה.. ממש לא ברור מאליו הייתי עכשיו שנה בלי טיפול ולפני שבוע חזרתי. מחשבות מפחידות ורגשות עולים לי. מרגישה שמפתחת תלות במטפלת. חזרתי לקודמת שהיתה לי( סיימנו לפני חמש שנים ועברתי לחדשה ועכשיו חוזרת להיא מפעם). מפחדת לחזור להתנהגות שלי מולה ולא להצליח לתםקד בגלל זה... ואני רואה שעדיין צריך תווים לכותרת (:

23/09/2020 | 15:40 | מאת: חטוליתוש

כמה טוב שבאת ונכנסת אומנם לא הספקתי להכבטוחהיר אותך אבל אשמח שתבואי ותשתפי ותחזרי להיות חלק מהמקום הזה מה את אומרת ?. בטוחה שישנן עוד בנות שישמחו להתעדכן מה קורה איתך כך גם אני אלמד להכיר אותך שנה טובה ומאושרת חטולית

24/09/2020 | 05:55 | מאת: סוריקטה

הי חנה, ברוכה השבה! מעניין ההקשר שאת עושה בין מה שלא השתנה כאן (טכנית) לבין החששות שדפוס הקשר המוכר מול המטפלת יחזור על עצמו בדיוק כפי שהיה. מצד שני - שם כמו כאן - המטפלת עדיין שם עבורך ואודי עדיין כאן איתנו. עם השינויים. עם התיקונים. עם הקבעונות והעכבות. עם מי שאנחנו. סוריקטה

24/09/2020 | 17:46 | מאת: -חנה

הי חטולית תודה ! אני עוד תוהה האם טוב לי להיות פה בתדירות גבוהה.. בתקופה האינטנסיבית שלי פה היה לי קצת קשה בחיים עם הרבה מחשבות לתחושות קשות.. תודה לך ושנה טובה (:

24/09/2020 | 17:49 | מאת: -חנה

הי יקירתי איזה כיף לראותך פה(: מקווה שאת בטוב, קראתי אותך קצת פה... מעניין מה שאת אומרת לי , צריכה לחשוב על זה מפחדת לפתח תלות קשה במטפלת ופה

הי חנה, ברוכה הבאה! אני משער שאת היום במקום שונה מבעבר. נסי לבדוק (ביחד אתה) כיצד לא לחזור בשחזור מדוייק - אלא להדגיש את ההתפתחות שעברתן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית