משנה מקום משנה מזל ????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/08/2020 | 15:15 | מאת: חטוליתוש

היום המטפלת שלי הודיעה לי שבסוף ספטמבר היא מפסיקה להיות מטפלת שלי לקח לי המון זמן עם עליות וירידות להגיד..המטפלת שלי...... היא עוזבת את המכון שבו אני מטופלת כי לא משתלם לה ...אבל היא ממשיכה עם שאר המקומות בהן כן קיבלה ותמשיך לקבל..וגם בקליניקה הפרטית שלה..ששם כן קיבלה את כולם ..חוץ ממני.......!! האמת..שאני די מבולבלת כרגע ולא יודעת אייך להתייחס להודעה הזו שלה..בקול שלה כבר נשמעו דברי פרידה והיא גם נשמעה כאלו..די שמחה.... :) לא מחייב שיהיה בגללי אבל נשארתי בלי יכולת דיבור.....!! אפשר לצעוק כאן ............................. מספיק ודיייייייייייייייייייייייייי אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מרגישה עצובה נורא לא טוב לי עכשיו היא שמחה כנראה להיפטר ממני .... ואז.........להתחיל שוב מחדש עם מטפל או מטפלת חדשה................ תרוצי שוב ותדאגי לטפסים עד סוף חודש ספטמבר.....פתאום אומרת כמובן אם את רוצה...... רע לי עכשיו מאוד ..... סוגרת..צריכה להתחיל לעכל... חטולית

31/08/2020 | 19:52 | מאת: סוריקטה

אוי חטולית, גם לי אין מילים... סוריקטה

31/08/2020 | 20:21 | מאת: מתמודדת.

וואי יקרה, חיבוק גדול. זו תגובה כל כך הגיונית.. בלבול. דאגה. לחץ. שאלות. שמחה. רווחה. כעס. אכזבה.... תמהיל שלם..... אבל מה שכתבת בכותרת חזק מהכל - לכי עם אמונה זו. זכרי שלך היה קשה מולה. זה יכול להיות לטובה. זה שלנו יש פרשנות על איך היא נשמעה וכו'.. זה לא בטוח המציאות. לפחות נסי להטיל ספק בזה.. כדי לא להרגיש כאובה.. אהבתי את הצעקה!! מחזיקה לך ידיים ובואי נצעק שוב.. לשחרר את הרגשות.. לעכל.. ולא ליפול. אוהבת ואיתך, מתמודדת

31/08/2020 | 21:02 | מאת: ינשוף

אווי חטולית יקרה זה נורא!! כל כך מטלטל ... באמת!! דבר אחד אני כן אגיד היא ""לא " שמחה להפטר ממך וחשוב שתדברו ביינייכן... כן תצעקי ותבכי! זה כואב ועצוב.... אווי חטולית... אני מצטערת אם אני לא עוזרת... זה פשוט עצוב לי נורא בשבילך.. כן חשוב לעשות סגירה כדי שתוכלי להמשיך אחייכ... שולחת לך חיבוק מרגיע איתך, ינשופים

הי חטולית, עצוב מאוד לשמוע. אני מקווה שהרגשה שלך כלא רצויה תתברר כלא נכונה, אם כי כרגע אני מאוד מבין מדוע את מרגישה כך. אודי

31/08/2020 | 23:23 | מאת: אביב 22

באסהההה אין לי מילים האמת זה מסביר כמה דברים בהתנהלות שלה לאחרונה לא יודעת אם משנה מקום משנה מזל וזה בהחלט קשה להחליף עכשיו מטפלת ומכעיס .... ובכל זאת אזכיר לך שכל מה שהשם עושה לטובה ....גם אם אנחנו לא ממש מבינים את הסיבה . אז שמחה שצעקת כאן ומציעה לך כן לנצל את החודש הזה לעשות סגירה לכעוס לכאוב ולתכנן את ההמשך ... היא לא עזבה בגללך היא עזבה בגלל מקום עבודה בלי קשר אלייך אל תוותרי על טיפול ומי יודע אולי הכפפה הפעם תתאים לצרכים שלך (הפיזיים והרגשיים) יותר ... חיבוק ענק ענק שעוטף את כולך אביב

01/09/2020 | 20:29 | מאת: מכל

נשמע קשה....מבינה שאת מרגישה דחויה. טבעי שתרגישי כך... תהליך פרידה זה דבר חשוב..מקווה שיהיה מספיק זמן ללבן את הדברים. ומי יודע אולי תבוא אחת מעולה! ותבין אותך יותר טוב??? בהצלחה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית