מנסה שוב....!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/08/2020 | 22:12 | מאת: מתמודדת.

ראשית עדכון, לצערי לא נכנסתי לאחר שכתבתי הודעה ראשונה כאן כיוון שחליתי בקורונה ונמצאתי בחולשה. כעת החלמתי. חוץ מחולשה לא סבלתי מהוירוס. (רק הנפש.. וזה עניין אחר) וכן היה לי בעיה טכנית להיכנס לאתר.. שכעת יכולתי להתפנות לזה. אז תודה לכם על התגובות בשירשור למטה. תקופה קשה אמרתי... פגיעה עצמית ובלבול... את האמת דיי פוחדת לשלוח לחופשי את מה שקיוויתי... אניח לזה בינתיים... כמה שדווקא פה אני אמורה לחוש מוגנת... אני הכי פוחדת.... במיוחד שיש בקרה.. ואודי וגבולות שלא קיימים נראה לי בשום מקום... אני פה בצעדים ראשונים..... תודה לכולכם מתמודדת

31/08/2020 | 13:51 | מאת: מכל

היי מתמודדת. שמחה שניסית. ומקווה שתרגישי גם פה בנח.

31/08/2020 | 13:57 | מאת: חטוליתוש

היי מתמודדת נהדרת שמחה לשמוע שהחלמת ..בריאות טובה לחיים בריאים.. נכון בהודעה הראשונה שלך לא זהיתי שזו את..סורי..לכן לא הגבתי שם.. אך כעת משאת כבר כאן אשתדל להיות ולענות כפי יכולתי עדיין בעיות עם העינים לדעתי זה המקום הכן ביותר עם מוגן ..ברור שתמיד יש גבולות כדי לשמור על כל הכותבים והכותבות אך..אין לך מקום טוב יותר מכאן להעלות את כל אשר על רכשי ליבך מנסיון של כמעט 4 שנים שאני כאן כותבת..משתפת..כועסת ובוכה ..כל מה שאין מקום אחר יכול להכיל גם בגלל כל מי שנמצאת כאן.. וכמובן גם בזכות אודי !! אז בלי פחד ..כנסי ושתפי לפי הבנתך ולפי מה שמתאים לך וכמה שמתאים לך ו..כולם/ן כאן חטולית

31/08/2020 | 14:33 | מאת: אביב 22

גאה בך שלא וויתרת אל תוותרי גם עלייך חיבוק ענק

31/08/2020 | 14:43 | מאת: סוריקטה

הי מתמודדת, איחולי בריאות שלמה! ריגשת במה שכתבת. ממש שמחה שהצלחת להיכנס לכאן. סוריקטה

31/08/2020 | 20:16 | מאת: מתמודדת.

וואו איזה חבוּקה הרגשתי.... תודה לך מיכל, בסוף זה אכן שלח.. תודה לך חטוליתוש, זה בסדר לקח לי זמן לראות שהשם שזה כתב לי בהתחלה not found אח''כ הצלחתי לשנות זאת. אך זה נתקע ועכשיו אני שוב מצליחה להיכנס ב"ה. לגבי העיניים מה את עושה? יש טיפול? או שזה עניין של מנוחה? אביבוש, אמן!! תודה רבה על הכוונה. סוריקטה, מזדהה איתך בכמה דברים שהעלית לאחרונה (כשהתחלתי להיכנס ולקרא) תודה.. שמחה שאתן פה.. כתבתן שבמקום זה פרקתן כל כך הרבה והתקדמתן.. הלוואי אצליח להאחז.... למצא פה עוד זרוע של נחמה בשעת משבר במקום פגיעה... אני כל כך מקווה לתת צ'אנס.. וזה כל כך קשה לעצור כשאני בנפילה קשה.. שוב, תודה לכן..

הי מתמודדת, הגבולות אכן נועדו להגן. משער שתמצאי את הדרך המתאימה לך להשתמש במקום הזה. כמו שכתבת - אלו צעדים ראשונים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית