טוב אז יש לי רק בשורה אחת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/08/2020 | 14:45 | מאת: חטוליתוש

והיא הכי חשובה מזה כבר המון חודשים צדק נעשה ויצא לאור כל מה שעשו כדי למנוע מהבן שלי לקבל משמורת על המיוחדת שלי האחת והיחידה נשמה שלי... הפרקליטות החליטה שאין בהם שום אמת..כל החקירות הראו שהבן שלי חף מכל אשמה..!! כל התיקים נגדו נסגרו בפרקליטות והוא שוב אדם חופשי להמשיך את החיים שלו כרצונו... והמיוחדת שלי..כל כך כואב לי עליה כי מן הסתם כל התקופה שבה היתה בחקירות גרמו לה מעט לגמגם..ולעוד תופעות לא טובות..!!! הליך הגירושין המלוכלך שניסו להצמיד לו הסתיים בטוב ואנחנו כבר יכולים לנשום לרווחה נכון המון,זמן לא דיברתי ולא שיתפתי כי היה צריך חסיון על כל החקירות אך הכל כבר הסתיים השבח לבורא עולם וכל התפילות שלי נענו !!🙏🙏🙏 חטולית

23/08/2020 | 20:18 | מאת: מכל

טוב לשמוע! מקווה שגם הנכדה בסדר...והתגלה מה קרה ומה היה..

24/08/2020 | 05:09 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, חיבוקים רבים. עכשיו גם אפשר להבין את הלחץ העצום בו היית ובנוסף גם שמרת בפנים. מכירה מקרים כאלה. בדרך כלל אני חושבת לי שחבל שלפני חמישים שנה לא נאבקו כך עליי (זאת פנטזיה לא ריאלית, מן הסתם, ואין אני יודעת מה היה קורה אילו). נראה שהצלחתם לגייס כוחות ברמות הגבוהות ביותר. הקטנטונת המיוחדת שלך בתוך כל המאבק - לבי לבי. עוד דרך לפניכם. כמה טוב שיש אותך. סוריקטה

24/08/2020 | 07:50 | מאת: אביב 22

שמחה כל כך לקרוא מגיע לכם קצת נחת ולמיוחדת קצת שקט ורוגע חיבוק אביב

24/08/2020 | 15:22 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי שום דבר לא יוצא ולא ידובר רק כדי לשמור נפשית על המיוחדת שלי..היא מגמגמת בדיבור..וגם השפתיים שלה רועדות כשמנסה לדבר..יעברו עוד המון מים בירדן עד שאפשר אולי יהיה לדעת מה היה שם בחקירות..!! תודה מאמי חטולית

24/08/2020 | 15:29 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפה שלי אכן כן תקופה מאוד קשה וארוכה של מתח נפשי והמון תעצומות נפש ונעזרתי גם בכדורי הרגעה במשך כל התקופה הזו.. הקטנה המיוחדת שלי ממש לא בסדר למרות שאינה מודעת לתהליך הגירושין של ההורים ..אמרו שצריך הדרכה מיוחדת אייך להסביר לה מה זה אומר..גם כך היא בנסיגה ...אהובה קטנה שלי ..ומונעים אותה מאיתנו המשפחה כדי שלא נדבר איתה בכלל..לא הבן שלי אלה.... כן דרך ארוכה עדיין לפניהם רק מתפללת שיגמר בטוב במיוחד עבורה .. ואת צודקת אילו...היינו נראות אחרת לגמרי.. תודה לך יפה שלי חטולית

24/08/2020 | 15:30 | מאת: חטוליתוש

תודה רבה על מילותיך חטולית

הי חטולית, טוב לשמוע, ואפשר להיאנח אנחת רווחה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית