כמה רוע???????? כמה??????? טריגר...אז מי שקשה שלא תפתח.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/08/2020 | 16:38 | מאת: מכל

מה זה האונס הזה????? ולמה הענישה כזאת לא מרתיעה?? ואיזה חינוך מקבלים הילדים האלה???? למה???? אודי??? מה נהיה פה במדינה הזאת??? כמה רוע??? מאיפה זה בא לגברים/נערים??? כואב שזה לא מפסיק!!! שכל הזמן עוד ועוד מקרים וכל מקרה נורא יותר ויותר. ובכלל...כמה בכיתי כשראיתי סרטונים של סייעות מתעללות בקטנטנים!!! מה זה??? למה להרביץ לחסרי ישע?? לקשישים?? די!!! המדינה בוערת. נורא. ואחרי כל זה למה שנאמין??? למה שלהורים יהיה אמון בגננות? ובכלל להתחיל שנה בלי להכניס הורים למבנה הגן?? יוצר חוסר אמון נוסף...כמה מתווים. .יאללה. עדיף להפעיל את הילדים בחצר עד שיסתגלו וזהו. ורק אחר כך במבנה הגן. נמאס לי לשמוע התעללויות...קשה!!! ובסוף גם לי כבר אין אמון באף אחד!!!! נורא!!!

20/08/2020 | 21:00 | מאת: אביב 22

לא פשוט קשה אכזרי בהחלט משהו עובר על החברה שלנו פחות סובלנות וסבלנות יחד עם זאת מאמינה בטוב הנה אנחנו כאן ואודי כאן אז יש גם טוב בעולם והרבה אביב

20/08/2020 | 21:12 | מאת: סוריקטה

... זה קורה כאשר נוטים 'לשכוח' את ההפרדה בין 'אני' ל'זולת'. נראה לי. אבל אספר משהו מחמם לב שראיתי. אבא טוב במיוחד לילד עם פגיעה מוחית וגם על הספקטרום האוטיסטי. חמלה ורוך וזהירות בכמויות ממיסות. יש גם מזה. ואפשר ללמוד על עצמנו מהתבוננות במערכות יחסים מיוחדות כאלה. סוריקטה

הי מיכל, מסכים אתך שזה נורא. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית