אודי....דואגת...מאוד..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/07/2020 | 20:28 | מאת: .במבי פצוע..

אודי.... וואוו... אני דואגת... מאוד... מאז שני בבוקר אני'רואה' סרטים בראש... קורונה.. דברים אחרים.... סיוט... אפילו הקלדתי את שמך בגוגל בכדי לראות קרה משהו שגוגל יכול לומר... ח'תכת סיוט.... ככה בכל התקופה המסוייטת הזו שאין לי בכלל מילים לתאר... ועם אמא צביה... רק עכשיו לאט לאט התחילה טיפונת לחזור איזו תחושה של ריצפה.. אתה יודע שמ ה18/3 עד ה 25/5 בכלל לא נפגשתי עם אמא צביב בקליניקה ? רק דרך הווצאפ... די... איזו תקופה... בהתחלה כשחזרתי לקלילינקה ,היו לי בחילות כשעוד עמדתי ברחוב , אפילו לא בחצר... חזרתי לשכב על הספה רק בשבוע שעבר... ובכל התקופה הזו , לא היה בי גרגר, אפילו לא גרגרון של כוח לכתוב משהו.. אבל כן נכנסתי ואני נכנסת כל יום וקוראת.. וזה משהו שמרגיע אותי... נותן לי איזו תחושת רוגע...שפיות.. יש איזו ריצפה... ומאז שני בבוקר שראיתי שלא נכנסת בראשון התחילו לי לאט לאט רעשים וסרטים בראש... אודי... נכון אתה בריא ??????? נכון הכל אצלך בסדר ??? נכון אתה בטוב ???? נכון זה 'רק' משהו שקשור שוב בבאגים של דוקטורס ??? ווא... זה.. אין לי כוח... אם מחר שוב אתה לא נכנס לפה אז אני אמחק בראש בכלל שהיה דבר כזה... ואולי רק נדמה לי שאתה לא נכנסת לפה ????? אולי בכלל נכנסת והכל בסדר ורק אני לא רואה שיש התכתבות ??????? שטויות !!!!!!!! אני יודעת שזה לא נדמה לי . אני יודעת שזה לא נדמה לי !!!!!!!!!!! אני יודעת שלא נכנסת לפה מיום חמישי בלילה... ואולי זה רק נדמה לי ????????????????? הלוואי וכל העולם כבר ייגמר מהקורונה

הי במבי, אני בריא והכל אצלי טוב. הפורום דמם כי איש לא כתב בו בימים האלו. אודי

09/07/2020 | 16:13 | מאת: חטוליתוש

היי במבי מתוקה כן מרגיש כמו חוסר ריצפה..גמני בעבר הייתי נחרדת כשהיה קורה מצבים כאלה..גם הייתי נכנסת וכותבת את הפחדים שלי . יודעת..מעולם לא שכבתי אף פעם על ספה/מיטה אצל מטפל/ת כלשהם.. תמיד יושבת על כיסא ממש לא נוח כי זה מה שמספקים שם במקום שאני מטופלת בו ...מעורר רגשות של ..איזה כייף לך יקרה שאת..הטיפול כנראה נעשה בניחותה .. בימי הקורונה גמני רק בווצאפ עם המטפלת בימים שיש טיפול .?! ולא מתוקה שום דבר לא היה רק נדמה לך באמת היה ""ריק בבית"" ולכן גם אודי לא נכנס והשבח לאל שהוא באמת בסדר גמור ..ושתמיד יהיה . איתך חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית