פגישה.....................................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/05/2020 | 17:23 | מאת: שירה2017

הי אודי, אחרי חודש וחצי הלכתי לפגישה אתמול. בשבועות האחרונים השקט ממש בלע אותי וגם הסביבה הקרובה הבחינה שמשהו לא כשורה. יש לי פלאשבקים איומים שמלווים בכאבים חזקים. ומה עכשיו? הכל נשאר כשהיה, אין דרך לטפל או להחלים (מילה שקשה לי אפילו להגיד) כשלא כל החלקים מוכנים, ולמרבה הצער מרביתם עסוקים בהרס. קשה לי לקבל ולהבין שאני מבקשת עזרה ואלה בתוכי לא מוכנים לקבל אותה וככה ממשיכים להתהלך במעגלים, הוא מנסה לגייס אותם ללא הצלחה. ואת כל זה אני בעצם גורמת והמילים קונפליקט והתנגדות כל כך חסרות משמעות מול העוצמות של מה שמתחולל בתוכי. רעש אינסופי.צ׳ תודה שירה

הי שירה, יש דרך לטפל ולהחלים, גם אם לא כל החלקים מוכנים. אפילו בפוליטיקה קיומה של אופוזיציה הוא חיוני וחשוב. זה לא אמור למנוע, רק לאפשר לכל הקולות להישמע ולהילקח בחשבון. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית