בעלי סובל מפנטזיות מיניות חריגות וחוסר גבולות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/02/2020 | 15:43 | מאת: NOT_FOUND

ד״ר אודי שלום, אני נשואה כמעט שנה ללא ילדים תמיד ידעתי שלבעלי יש הפרעה נפשית כלשהי אבל אף פעם לא ידעתי לומר מה היא, הוא משתף אותי בפנטזיות המיניות שלו על אמא שלו הוא ניסה פעם לפנטז גם על אחותי ועל חברה טובה שלי היה לי איתו אין סופר ריבים על כך אבל הוא ממשיך לפנטז על אמא שלו במיטה בצורה חולנית בנוסף הוא אלים מילולית ויכול להגיע לרמות מכוערת בריבים לא מרים ידיים אבל זורק חפצים על הריצפה, הוא סהכ בן אדם טוב אבל הוא לא מודע לבעיה שיש לו אני כבר אובדת עצות ורוצה להתגרש אבל קשה לי מצד אחד אני רוצה ילדים אבל אני מפחדת מהעתיד איתן, הוא אדם כריזמטי יש לו קסם אישי אבל הוא לא מודע לעצמו בכלל, מה אפשר לעשות במקרה כזה והאם שמעת פעם על מקרה דומה?

23/02/2020 | 12:53 | מאת: חטוליתוש

היי שלום לך אתם נשואים די חדשים לדעתי הצנועה לפני שאת חושבת על גירושין כדאי לפנות ליועץ מקצועי ולבדוק מה ניתן לעשות בענין.. בהצלחה חטולית

שלום לך, איני יכול לאבחן הפרעות נפשיות באינטרנט ובשלט רחוק, אבל בכל מקרה - בפנטזיות - מותר הכל. זה דימיון... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית