טראומה בגיל צעיר.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/12/2019 | 10:26 | מאת: אנונימי90

שלום, אני עוד כמה חודשים אהיה בן 30 וכמעט כל חיי סובל מ-OCD, התקפי חרדה ודיכאון. בזמן האחרון חזרתי להתעסק באיזשהו אירוע שקרה לי בסביבות גיל 10 - חשפו אותי לצילום וידאו מאוד מאוד מפורש ובוטה של רצח (אמיתי ככל הנראה). ההבנה שהאירוע הזה ככל הנראה עיצב אותי בצורה שונה וגרם לעוד שלל בעיות במהלך הדרך, החלה לחלחל אצלי רק בזמן האחרון. רציתי לדעת מה אירוע שכזה עלול לגרום להמשך חייו הבוגרים של ילד בן 10? אני מרגיש שזה המפתח להרבה מהבעיות שאני סובל מהן. תודה על העזרה!

שלום לך, אני משער שהארוע הזה - אם אכן הוא המפתח - 'התיישב' על רגישות קיימת. בכל מקרה - נסה לברר זאת בטיפול. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית