בעיה רפואית לא פתורה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/11/2019 | 11:55 | מאת: NOT_FOUND

נדבקתי ביבלות ויראליות בכף הרגל ואני מרגיש שעולמי חרב עלי. הן כואבות וכף הרגל נראית מזעזע והטיפולים עד כה (חנקן נוזלי, משחות וכו) לא עוזרים. מדובר בוירוס שמסרב לעזוב. אשתי אומרת שאני מגזים בתגובותי אבל אני לא מסוגל להמשיך בשגרת חיי, לא מסוגל כל יום לשייף אותן וכרגע גם לא מסוגל לשים נעלי התעמלות מחשש שיתפשטו עוד. כל היום אני מתעסק רק בקריאה בנושא ומחכה שיעבור. אני מרגיש שכל חיי נעצרו עד שהדבר יפתר ולא יודע איך להמשיך מכאן נפשית ופיזית. חשבתי אפילו על כריתת כף הרגל שכן אין אני יכול להמשיך עם הטיפולים הסטנדרטיים שלא עוזרים.

02/12/2019 | 19:47 | מאת: חטוליתוש

הכנס לפורום כף רגל וקרסול יתכן ושם תמצא פתרון לבעיה כאן לא המקום המתאים בהצלחה

02/12/2019 | 20:03 | מאת: חטוליתוש

כותבת לך שוב כי נתקלתי בפורום כירורגיה פלסטית , כוויות, ורפואה אסתטית לדעתי שווה לבדוק גם שם פשוט נוגע ללב הסבל שלך בהצלחה

שלום לך, היפנוזה נמצאה יעילה מאוד לטיפול ביבלות ויראליות. ממליץ לפנות למומחה מורשה לכך (רופא עור, רופא משפחה או פסיכולוג עם ניסיון רלוונטי - ולוודא רישיון של משרד הבריאות להפנט). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית