mp

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/10/2019 | 21:12 | מאת: סוריקטה

איכס... סוריקטה.... בעעעע אודי הי, כתבת בתגובה להודעה שפתחתי - "למה לעזוב את זה? למה לא לנסות ולהיות מובנת? שיבינו? שתביני?" אודי, כמה מילים כתבתי כאן, כמה זמן, כמה פעמים אמרו לי שאיני מובנת (מי שהעז). בהתחלה עוד יותר ולאורך כל הזמן. כמה כתבתי, וכנראה היה בתוך כל זה קול שלא נשמע (כל/קול). לא יודעת מהו, איפה הוא, או להסביר אותו. העזרה שאני מבקשת ואולי אינה מוגדרת, וגם אין אוביקט ברור אליו היא מופנית, היא אולי למצוא אותו. את הקול. הוא נמק. זכרו שאני על הספקטרום האוטיסטי. אנא, רחמנות. אולי ההגדרה בפני עצמה תעזור. לילה טוב, סוריקטה

03/10/2019 | 22:17 | מאת: שירה2017

סוריקטה יקרה לי, גם באין מילים, רק להגיד לך שאת מובנת לי ונוגעת. שלך שירה

03/10/2019 | 22:22 | מאת: אביב 22

דאגתי לך תודה שניכנסת הוקל לי קצת ....הייתי רוצה באמת לחבק אותך אל ליבי קראתי כל כך הרבה דברים שכתבת עכשיו ואז מחפשת את הדרך להגיע אלייך את בסדר לאט לאט נמצא את הדרך אלייך ואת אליינו ח ליבי אל תוותרי .. ❤💙

03/10/2019 | 23:00 | מאת: אביב 22

שכתבת בעבר על ההגדרה של הרצף האוטיסטי ..זה עזר לי להבין את הקושי שלך לגבי כפל משמעויות במילים ... גם לגבי המילה שהשתמשתי בה כדי לתאר את התרגיל שניסיתי עם עצמי ....המילה הזו שכל כך הקשתה עלייך -הניסוי הכוונה שלי לא הייתה לניסוי כמו מעבדה וכאלה הכוונה שלי הייתה לתרגיל שאני מנסה עם עצמי .... אולי זה יעזור למצוא את הקול שעבד לך ..והקולות שנשמעים בזמן האחרון הם יפים לא פחות הם אמיתיים והם חלק מהמכלול המדהים שאת ... חיבוק אביב

הי סוריקטה, נמצא אותו, נחיה אותו. אנחנו כאן. אודי

04/10/2019 | 07:26 | מאת: סוריקטה

זה באמת אתגר. לגעת בי ושאאמין לכם. ולא לוותר. סוריקטה mp

04/10/2019 | 08:36 | מאת: סוריקטה

היו הרבה דברים שנפלו ב'כפל משמעות' ולאו דווקא שלך, אביב. ולאו דווקא ה'ניסוי'. יותר מילים של אודי שהפסקתי להבין. אני חושבת. אבל זה הרבה מעבר לעניין של המשמעויות. חרדות אחרות ברמות קיצון שמשבשות לי. נמחק לי. ולא באג טכני. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית