אודי וכולן...כתבתי ארוך אבל הבאג הזה חיסל את ההודעה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/05/2019 | 08:27 | מאת: מכל

אז אכתוב בקצרה, אני מרגישה שהטיפול הוא אמיתי וכנה! אין אשליה. היא מעולם לא הבטיחה לי דברים שהיא לא! היא תמיד אמרה שיש חסך והיא לא הבטיחה למלאו...רק להקל. וגם לא אמרה שהיא במקום אמא או משהו כזה. חשבתי פעם כמותכן. היום לא! הקשר הוא הדדי במה שיכול להיות. ובמה שלא מדברים על זה. לא נפגשנו שלושה שבועות והפעם זה היה ממש בסדר...גם כשנתקלתי בבעיה חשבתי איך הייתה מגיבה ומה הייתה אומרת וצלחתי....כך שאודי, אשמח אם תבהיר שלא כל המטפלים כאלה! שיש מטפלים כנים ואמיתיים ולא מוכרים אשליות! היא תמיד תמיד ניפצה דווקא את האשליות שלי!!! והציפיות שלי!! תודה

23/05/2019 | 10:39 | מאת: .במבי פצוע..

מיכל יקרה ! אהבתי את מה שכתבת !! מצטרפת ..

23/05/2019 | 12:36 | מאת: חטוליתוש

מיכלי בדיוק עכשי סיימתי לכתוב תגובה לשיראל1 וכתבתי שאני מאוד מקווה שהפעם זה יהיה שונה ולא כמו בעבר ועם התקווה הזו אני הולכת כן לקבל טיפול שמחתי נורא שכתבת כאן דברים נפלאים על המטפלת שלך הלוואי שאוכל לכתוב גם .... תודה מאמי חטולית

23/05/2019 | 13:43 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, אסכים בהקשר לחשיבות האמת ומקום המציאות. מה שריאלי. בעניין הטכני - גם לחתולית ששאלה - ניתן לבחור גם בטלפון את הקטע שהקלדנו ולהעביר ללוח (מה אנחנו קוראים העתק הדבק). זה טוב במקרה שנראה שאולי ההודעה לא הצליחה להישלח. ואז מעתיקים לתיבת התוכן את מה שכתבנו. גם אם היה רענון או פתחנו חלון חדש. דאבל קליק על מילה. בחר הכל. העתק. יש הסברים יפים ביו טיוב. סוריקטה

23/05/2019 | 20:36 | מאת: חטוליתוש

תודה רבה אני אלמד אייך להעביר .. אומנם תמיד לוקח לי זמן מקווה יצליח לי.. וכמו שאמרתי כבר יש לך נוכחות !!! אוהבת אותך חטולית

הי מיכל, אני מסכים אתך לגמרי. אבל יש גם מי שחושבים אחרת. זכותם... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית