אוף איתכן... הפעם אני ממש ממש מבינה את אביב!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2019 | 20:43 | מאת: מכל

יאללה...במבי, דאגת לאחרות?לשירה?לסוריקטה? תכתבי. .תזמיני אותן. סוריקטה,עברת אובדנים, עצוב ..שתפי אותנו. אם את יכולה...נפגעת? בשביל מה כלנו כאן?? קבוצה??? אני תוהה האמנם אודי יצרת כאן קבוצה??? פחחחח עצוב לי ממש!!!! לוקחות תפקידים? מתנערות מהן? מי הכריז על תפקיד???? המטרה היא תמיכה לא???? תקן אותי אם אני טועה אודי?????????? אוףףףף אל תתן לשיח הזה להיות רק בנינו. תענה ותאמר את דעתך בבקשה!!! אצלי אין שום פיצול!!! אני אותה אחת!באותו שם ועם אותו כינוי ואותן בעיות!!! אם מישהוא מרגיש פיצול או וואט אבר שלא יכתוב. אנחנו אנשים בוגרים!!!! מי שכתב אגב בכמה פורמים עם שמות שונים היית את סוריקטה חביבתי. אני מעולם לא השתמשתי בכינוי אחר במקומות אחרים!!! אין שום פיצול אצלי. דברי בשם עצמך. בפורום אחר פה אגב השם שלך אחר סוריקטה.....ביי היי שלום אם זה רצונך. היי בטוב. בהצלחה.

הי מיכל, אני שומע כמה את כועסת. לשאלתך - זו בהחלט קבוצה. בקבוצות יש גם מתח, קונפליקטים, תוקפנות - אבל גם עזרה, אמפתיה, חמלה והתגייסות. אני מקווה שדברים יתבהרו ושניתן יהיה להתמודד עם הכל. אודי

12/04/2019 | 08:51 | מאת: סוריקטה

your wish is my command מבינה שאני בחוץ. זה בסדר. אמרתי שלא היה לי סיכוי. סוריקטה

14/04/2019 | 23:22 | מאת: מכל

יאללה.. פחחחחחח. ממש!!! איפה את חיה???? פרשנות שלך היא ואי אפשר להלחם בה!!! ממש לא משאלה שלי יקירתי. את לא רוצה יותר אבל וכותבת פה לעייפה. הצילו!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית