יותר ויותר פחדים............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/04/2019 | 13:19 | מאת: ינשוף

עם השנים הפחדים לבצע פעולות שונים בעבודתי התגברו ומתגברים.. כמו לקיחת דמים, הכנסת אינפוזיות והכנסת קטטרים ועוד ועוד..... הפעולות האלה הם עיקריים לעבודה שלי כאחות.. אני הולכת לעבודה עם חרדות וכל הגוף רועדת... לא וויתרתי על עצמי- תמיד עודדתי את עצמי שאני כן יכולה להתמודד אבל עם השנים זה נהיה יותר ויותר קשה... היום אני בקושי נושמת ולא רוצים לחזור יותר- וגם אני לא...

הי ינשוף, מאד קשה עם הפחדים המתגברים. את ראויה להערכה על כך שאינך מוותרת. אודי

09/04/2019 | 23:07 | מאת: חטוליתוש

יפה שלי אני מעריכה אותך על ההתמודדות שלך עם כל הקשיים שאת עוברת כל הכבוד לך תראי כמה את חזקה ונלחמת .. 💝💗איתך

10/04/2019 | 07:52 | מאת: ינשוף

תודה אודי לא רוצה לוותר.. לפעמים אני חושבת שאני מתעללת בעצמי...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית