מצב נפשי וגופני לא טוב !

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/03/2019 | 00:26 | מאת: קרוליין

לפני שנתיים בערך עברתי חצי שנה לא קלה קבלתי בלט בקע דיסק בגב התחתון עברתי חצי שנה מאוד קשה גם מבחינה גופנית וגם נפשית עד שחזרתי ללכת מכול הבחינות עברתי טיפולי פיזיותרפיה וחזרתי ללכת תוך שלושה חודשיים הכול היה בסדר במשך השנתיים האחרונות תפקדתי הכול כרגיל בחודש פברואר הכול השתנה חטפתי עוד פעם התקף של כאבים ברגל התחיל מכאבים קטנים ואחרי שבוע הקרין לרגל חודש פברואר עברתי גהנום לא תפקדתי לא הלכתי לא ישנתי עברתי את חודש פברואר מאוד קשה וגם הבעיה הנפשית התחילה להגיע עכשיו אנחנו לקראת סוף חודש מרץ אני עדיין עם הרגל אבל יש לי בעיה נפשית אני כול הזמן בוכה אני לא ישנה אין לי חיים אני גרה בבית הורי שיניהם אנשים מבוגרים גם לא בריאים והם מנסים לעזור לי בכול מה שהם יכולים אבל אני עוברת תקופה לא קלה לפני שבוע החלפתי מטפל והתחלתי אצלו טיפולי פיזיותרפיה אני כבר בדרך לטיפול שלישי המטפל אמר שעם לא רגועים זה משפיע על הטיפול וגם על הגוף אני מנסה לעזור לעצמי להגיד לעצמי שאני יחלים והכול יהיה בסדר אני מחכה לרגע שאני יחלים ואני יצא מהמצב הזה אבל לא אני בוכה ולאמא שלי כבר אין כוח לבכי שלי אני מיואשת אני לא יודעת מה לעשות יש לי הפניה לרפואה מייעצת בפ"ת אבל זה לוקח זמן ובינתיים המצב הנפשי שלי לא מי יודע מה מה עושים במצב כזה אני צריכה מישהו שיעזור לי שיכוון אותי אני גם בחורה לא בריאה סוכרת ולחץ דם ?

27/03/2019 | 12:22 | מאת: חטוליתוש

היי קרולין מן הסתם שאת מתמודדת עם המון כאבים באופן רצוף . וזה גורם לך להרגיש ....... אולי גם השהיה שלך בבית הוריך מוסיף ותורם להרגשה הלא טובה שלך כי הם מבוגרים ו...כאלו..נפלת עליהם... למה החלפת פיזיאוטרפיסט ?? מבינה שאת מתמודדת עם בעיה לא פשוטה והמון כאבים..מקווה עבורך שתחלימי במהרה והכל יהיה מאחורייך ... נסי להרגע כדי שהטיפול יעזור...אולי אפילו עם משהו זמני להרגעה... חטולית

שלום קרוליין, אני ממליץ להתחיל טיפול פסיכולוגי שיסייע לך ללמוד טכניקות של הרגעה. מטפל שמתמחה בהיפנוזה יכול להיות יעיל, וגם מיינדפולנס יעזור כאן. אודי

30/03/2019 | 22:08 | מאת: קרוליין

מה זה מיינדפולנס ?איזה טיפול זה ?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית