ילד בן 6 עוד רגע מפחד להכנס לשירותים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/03/2019 | 18:59 | מאת: Dp

היי, אשמח להתייעץ בבעיה שהחלה לפני כשבועיים... זה התחיל בגן (בריחת צואה במכנסיים) יום למחרת, בריחת שתן. בשיחה עם הילד טוען שמפחד לנכנס לשירותים מכיוון שיש שם מעופפים למינהם. הבעיה היא שגם בבית הוא לא נכנס לשירותים אלא אם כן אומרים לו ומבקשים ממנו. כיצד אפשר לפתור את הבעיה? הרי גם הוא לא מרגיש בנוח עם הסיטואציה לעשות פיפי על עצמו כשכל ילדי הגן נמצאים. אשמח להמלצות טיפול או לחילופין טיפול בבעיה

שלום לך, יש לטפל בחרדה שלו, אם אכן זו הסיבה. בדרך כלל חזרה לעשיית צרכים זו אינדיקציה למשהו מטריד שעובר עליו. שווה להתייעץ עם איש מקצוע. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית