האם הרגשות הללו עוברים?? לא יודעת אם זו תלות כזו או לא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/01/2019 | 23:59 | מאת: מכל

אןדי יקר, האם הרגשות של נטישה עוברים???? האם אני באמת כל כך תלויה בה שנים??? ולמה??? למה זה קורה?? מדוע הרשתי לעצמי להגיד הכל, לספר, להפתח לתת להכל להציף בלי עקבות...ובסוף..מה??? מרגישה ככה?? עצב כזה..אולי לא צריכה ויכולה לבד אבל ההרגל הזה שהיא נמצאת... האם אצטרך כל החיים כמו סם את הטיפול...??? מה קורה לי??

31/01/2019 | 08:40 | מאת: ינשוף

היי מיכל אני לא יודעת אם ההרגשות של נטישה עוברים... החסך הוא כל כך גדול... התלות במטפלת יוצא מכל פרופורצויה... לי קשה כמוך... המטפלת פעם אמרה לי שאולי יהיה מועיל לשאר בטיפול הרבה זמן .. חוץ מעניין הכלכלי אני מאוד אכעס אם לא אצליח לעמוד על הרגליים ולסיים טיפול מחוזקת ועצמאית... נאחזת בתקווה לנו שנוכל לגדול ולהיות פחות תלותיים ...

הי מיכל, מה שקורה לך זה שאת צריכה אותה והיא בחופש, כך שכל רגשות ההזדקקות עולים, ואתם תחושות הגעגוע והכאב. זה בסדר, וזה מתאזן עם הזמן... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית