וכמו גלגל הכל מתהפך עלי .....טריגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/01/2019 | 16:09 | מאת: אביב 22

הדיאטנית להפרעות אכילה יושבת בקליניקה קטנה שמשותפת עם אחרים. היום בנוסף לפקידה הקולנית ישבה מישהי על הדלת כניסה לחדר ...והם דיברו וכמו ששמעתי את כל הרכילויות שלהן ידעתי שהן שומעות אותי ,קפאתי לא יכולתי להישאר שם אפילו דקה .... ביקשתי את סליחתה שילמתי והלכתי לפני שיצאתי היא אמרה לי זה לגמרי שלך !!!!!משפט קשה ולא מכיל ....כתבתי לה על כך ,מבחינתה זה היה משפט להראות לי שהיא מבינה את הקושי..... עד עכשיו ועברו כבר הרבה שעות הכאב לא מפסיק. התחושה הזו שבכל פעם מחדש אנשי מקצוע בוחרים להפנות את האשמה עלי. במה אני אשמה !!!! שאבא שלי סחר בי עם אחרים שאני בלי עור 99 אחוז מהיום שאנשים מפחידים אותי ואני לא מרגישה בטוחה לדבר על הטריגרים שלי כשמישהו יושב על יד הדלת !!!! אבל עכשיו הכאב הרב הופך לכעס ולקולות שחבל על הכסף (היא פרטית ) והזמן והטרחה ...... פגישה של שעה הסתכמה ב10 דקות. אחרי כמעט חודש כי לא מוצאות ימים תואמים (שלא באשמתי )ועכשיו עוד שלושה שבועות ... לא יודעת איך אצליח להתמיד כך ולא לברוח .. הנה אודי דוגמא לתחושה שאני שונה חריגה מפלצת. שזה לגיטימי לדבר בחדר כזה ורק אני והשריטות שלי לא עומדים בזה .... מחכה כבר שהלילה יגיע והיום הזה יגמר....כל כך רע לי ... מנסה בכל הכוח לטפל בעצמי ושוב ושוב זוכרת שאני פסולה ולא כמו כולם ... דייייי נגמרו לי הכוחות.....רוצה שהעולם יבלע אותי .... ויחד עם זאת גאה בעצמי שהלכתי ולא ברחתי בנועם בלי כעס שאמרתי קשה וכתבתי את מה שכאב ....והעיקר שאני לא נשארת ברצייה במקום שעושה לי רע .... אודי אפשר שיר כזה שיזכיר שאנחנו לא כאלה איומים ... מרגישה עם קרניים וחסרת עור כל כך חשופה ופגיעה.... סליחה שככה ...

14/01/2019 | 09:53 | מאת: חטוליתוש

אביב מתוקה לא מצאתי בכל מה שכתבת משהו שיראה שאת לא כמו כולם...שאת שונה. .. או שאת פסולה חס וחלילה והמשפט שאמרה לך ..זה רק שלך...!!! באמת משפט קשה ולא מכיל אייך משפט כזה מראה שהיא מבינה את הקושי ? לא מבינה את הדברים האלה ובטח שלא בהקשרם הזה... גמני הייתי נפגעת מאוד.... אולי אחרי הכל לא את היא זו ששונה מאחרים אלה אני...שלא מבינה..?? יפה שלי...עצוב לי מאוד שחווית כאלה דברים כואבים ופוגעים... איתך אהובה חטולית

14/01/2019 | 11:44 | מאת: ינשוף

אביב יקרה היא מפלצת והיא חריגה והיא לא מקצועית בכלל!!!! אני לא מבינה איך היא לא שומרת על הפרטיות שלך... זה מכעיס אותי ברמות- וטוב שכעסת!!! עצוב וכואב ובטח טריגרי עבורך. אבל תזכרי שזב " שלה"!!!!!!! גאה בך שעמדת על שלך ודברת- זה לא מובן מאליו. איתך בלב- אוהבת ינשופים

14/01/2019 | 15:45 | מאת: מכל

אביב יקרה, כואב לי לקרוא על התחושות שלך. את לא חריגה או שונה כל כך..את רגישה יותר ומותר לך לבקש פרטיות!!!! כל בן אדם נורמאלי מפריע לו שיושבים בפתח הדלת אך אצלך אולי עוצמתי יותר...אז מה????היא צריכה להתחשב בנסיבות, לארגן סביבה שתתאים לך אחרת באמת חבל על הכסף. תמצאי מישהי עם סביבה מותאמת... אגב אני עם בעיית קשב וריכוז ולא היה שום סיכוי שאעביר פגישה כזו עם דלת פתוחה או שמסתובבים...הראש שלי היה מוסח בטוח. כך שלכל אחד צריכה להיות התאמה! זה לא הופך אותך למפלצת חלילה!!!! נפגעת ואת סובלת מכך, לצערי המפלצת או האדם החריג הוא אביך...עם כל הקושי בהכרה הזו. איתך יקרה!

14/01/2019 | 22:19 | מאת: אביב 22

הכל בסדר ... והיא בסדר רק שפשוט לא מבינה את הרגישויות אבל ,היא לא מפלצת וכנראה שגם אני לא :) חיבוק

14/01/2019 | 22:22 | מאת: אביב 22

תודה לך , ולדיוק הדלת לא פתוחה רק שומעים הכל כי זה מקום קטנטן ... וכן נראה לי שאני רגישה מידי .. חיפשתי המון זמן מישהי מקצועית והיא מקצועית בתחומה בסביבתי ....זה בסדר בורות לא הבריחו אותי משום טיפול וגם לא מזה ... תודה על היותך

14/01/2019 | 22:24 | מאת: אביב 22

גם אני לא מבינה ..... אבל הכל בסדר , רק צומחים מזה תודה על היותך

הי אביב, נראה לי לגיטימי לגמרי להרגיש לא נוח כששומעים אותך מעבר לדלת. לעתים יש לזה פתרונות טכניים (מכשיר רעש לבן למשל, שממסך את מה שקורה בחדר) ולפעמים אפשר פשוט לבקש סליחה ממי שבחוץ ושילכו למקום אחר. בכל מקרה זה לגיטימי לחלוטין ואני מבין לגמרי את תחושתך ורגישותך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית