נשמע שהיית בהדחקה הרבה זמן עד שזה התפרץ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/01/2019 | 13:46 | מאת: גלעד31

אני מכיר את התחושה של איבוד שליטה, שלא הייתי נאמן לעצמי ועשיתי דברים כדי לרצות אחרים. זה עובד מספר שנים עד שזה מתפרץ החוצה וזה מה שקרה לך. לא תצליחי להדחיק את זה יותר. חרדה היא תוצאה של הדחקה. מעתה והלאה תהיי נאמנה לעצמך ואל תעשי שום דבר שלא הולך יד ביד עם ה self שלך

שלום לך, לא הבנתי את ההודעה ואת ההקשר שלה... אודי

08/01/2019 | 11:27 | מאת: חטוליתוש

אני מניחה שכתבת תגובה למיכל... כדי שזה לא יצור כותרת נפרדת ובלתי מקושרת אתה צריך להכנס בתחתית ל..תגובה ושם לכתוב את ההודעה שלך.. בהצלחה לפעם הבאה וברוך הבא לפורום.. חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית