היום שוב פגעתי באחר....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/12/2018 | 23:49 | מאת: אביב 22

מבלי להתכוון מתוך הניתוק והחשש לדבר כאב יוצא ממני תוקפנות ושיפוטיות .... הסטיגמה הזו של אנשי מקצוע ....מוציאות ממני כל כך הרבה כעס ...שמסתיר כאב של נפש שנופצה לרסיסים בעקבות הפגיעה הזו .... כאב על כל יום שאני חיה על כל דקת נשימה בתוך הנפש הזו השסועה הפגועה .... גם אם התנצלתי נשארתי עם כאב עמוק כל כך . על המפלצת שיוצאת ממני בכל פעם שמישהו משתמש במילים מתיגות . בכל פעם שמישהו רואה בי או באחרים רק מחלה ולא בני אדם .... זה לא שאני חולה זאת חברה חולה ואני ומי שכמותי משלמים את המחיר..... כואב כל כך להיות ..מתוייגת כסוג ב אז מה הפלא שהאשמה והבושה דבוקים לי לנשמה ... עייפתי ....

13/12/2018 | 18:53 | מאת: חטוליתוש

אביבוש מאמי אני לא בטוחה שכולם רואים בך סוג ב.. ונכון שלאנשים שלא מבינים קשה לקבל תופעות שהן שונות מהנורמה המקובלת ורק לומר לך ...שלכל אחד יש מין כזו מפלצת שמתפרצת שופטת ושיפוטית..... הכל תלוי רק בנסיבות... את ממש לא סוג ..ב.. אפילו יותר טובה מאנשים שאת חושבת שהם סוג ..א.. ואת הרגשות שאת מרגישה של בושה ואשמה...זרקי לפח.....זה לא שלך.. מבינה אהובה.. חטולית

13/12/2018 | 20:17 | מאת: ינשוף

אביב יקרה הסטיגמות שאנשי מקצוע - באמת מכעיס מאוד מאוד וכל כך כואב!!! אני לא אשכח כאשר פסיכיאטור אמר לי פעם שהוא מוכן לחתום על זה שאני שפויה ולא "חולת נפש" כמה זה הרגיע אותי. לפעמים יש מקום לכעס אני חושבת. אוהבת, ינשופים

הי אביב, נראה לי שהכעס שלך לגיטימי, לא? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית