קושי בבליעה............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/11/2018 | 21:09 | מאת: NOT_FOUND

שלום. ברצוני לברר אני הורדתי ממשקלי בזמן האחרון כ 30 ק"ג עקב דיאטה וכושר, לאחרונה לפני כ 3 שבועות אני מרגיש כאילו משהו תקוע לי בגרון, פניתי לרופא א.א.ג. לפני 5 ימים שאמר לי שאני סובל מריפלוקס מאחר והמוח שולח אותות לסוגר הוושט שיש איום מהקיבה לכן אני מרגיש את ההרגשה של משהו תקוע בגרון. הוא נתן לי לעשות דיאטת G.E.R.D וכן כדור אחד ליום של נקסיום. לציין כי אני לא סובל מצרבות, ולפני כשבועיים עברתי ניתוחון. שאלתי האם האבחון שלו נכון?

שלום לך, זהו פורום פסיכולוגיה קלינית. מה שאתה שואל אינו בתחומי מומחיותי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית