כבד את.. היא אומרת שאין מצווה לאהוב...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/11/2018 | 20:01 | מאת: מכל

לא מרגישה אהבה להוריי... אף פעם לא הרגשתי..חשבתי שאין לי יכולות לאהוב.. זה הופך אותי לילדה רעה? בת רעה??? חשבתי שאיני ראויה לאהבה..לא חושבת שזה נכון יותר!! אני ראויה! אתה שומע??? אתם שומעים???? אני זועקת בלי קול..בלי בכי...אוףףףף .גיליתי שיש לי אהבה. אבל לא להם.. לבעלי ולילדיי.לעבודה וכו'.. אבל לא אמרתי, לא להם. כבדתי, באה עם כלם אליהם, נותנת לאחותי להיות ממש קרובה פיזית והיא עושה הכל...אני לא עושה. כן מתקשרת באה וכו... ואימי אדם מריר, מתלונן גורמת לאחרים להיות תלויים בה. הכל סובב סביבה...והוא האדם שלצידה כל השנים. שותק שותק שותק. לי נמאס...קשה לי. יש לי תמונה שעליה אני עובדת קשה. קשה מידיי. היא גורמת לי לא לנשום, להרגיש חמה, ידיים מזיעות, דופק מהיר, סחרחורת ואז כיווץ בכל השרירים.......מנסה הרפיה אחלה כלי. ובלי קשר נמאס לי ממלחמות גם שלי וגם בעוטף עזה....וכל הבלאגן. זקוקה לשקטטטטטטט.....אודי.... לא מסוגלת לנתק קשר וגם לא רוצה כל כך להיות בקשר עם הורים.. מסובך. אודי..דבר אחר: שמעת על הכרית הכבדה? מה הקטע של זה? זה עוזר? מרגישה הלילה לא משהו. אבל חושבת שחזקה יותר מפעם...גיליתי המון עליי.....וואו. מקווה שלא אפגע מהגילוי. שולחת מהר.

הי מיכל, רוצה לספר על הכרית הכבדה? אודי

13/11/2018 | 10:09 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מתוקה לא לרצות להיות בקרבת ההורים אומר שיש לך בעיה רגשית קשה איתם שלא פתרת אותה ואחותך היא אחותך...היא לא את ולא!! את לא בת רעה !! את מסוייגת מהסיבות שקשורות רק אליך.. אז היא אמרה....ו... אנשים רודפי כבוד בסופו של דבר אינם משתנים.... מנסיון אישי והתמודדות עם...מול...אימי ההורים רוצים הכל..רק שוכחים על הדרך שגם אנחנו קיימים... מי יודע מה הפך את אמך לממורמרת...שאלת אותה פעם.. ?? אולי התשובה שלה תפתיע אותך ותתיתן לך חומר למחשבה.... כלומר...מה עברה ואיך התיחסו אליה...יש סיבה להתנהגות שלה למרות שזה לא קשור אלייך בכלל... לדעתי שווה לנסות... תחליטי מה שאת תחליטי... אבל נסי לברר את שורש הבעיה.. אוהבת חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית