מה עוד רואים בעיניי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/10/2018 | 13:01 | מאת: סוריקטה

בהמשך לתגובתך, אודי יקר, אנסה לחשוב. מה עוד? חמלה, אולי. תמימות אולי? רוך, אולי? שאני בצד של הטובים? שאיני מסוכנת? יש שם משהו שמושך בעלי חיים וקטנטנים. מה זה יכול להיות? סוריקטה

31/10/2018 | 20:56 | מאת: חטוליתוש

נראה לי שכל התשובות נכונות קודם התבלבלתי .. עכשיו זה לגמרי ברור... 🤗😍🤩..... אוהבת חטולית

01/11/2018 | 13:33 | מאת: סוריקטה

הי חטולית יפה שלי, כמו בכולנו יש שם גם מפלצת. והיום אני מרגישה ככה. לא רואים מבחוץ, גם לא עשיתי משהו רע, אולי, אבל המחשבות והאשמה והסופיות והשלם והלא מושלם... "מי מסתתר מאחורי המסיכה וגו'..." סוריקטה

01/11/2018 | 14:03 | מאת: אביב 22

ברור שאת מהטובים אוהבת המון

01/11/2018 | 18:11 | מאת: חטוליתוש

מה מסתתר מאחורי המסכה.. כבר ענית.. רגשות אשמה..ואין על מה... את לא מסוגלת לעשות משהו רע..לא באופי ולא בטבע שלך בשום דבר בחיים האלה אין שום דבר שלם ובטח שלא מושלם.. רק מחשבות טורדניות.... יפה שלי... לכולנו עוברות המחשבות האלה בראש... רק אין מי שיפתור.... והמפלצת..אכן קיימת.. בכולנו יש מי שהיא פעילה אצלה ויש מי שהיא רדומה אצלה... אייך את רואה את המפלצת בתוכך ?? שלי נראית כמו ...לא חשוב.. אוהבת אותך יפתי

הי סוריקטה, אני חושב שיש שם הרבה מאוד טוב... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית