בתוך מצב מורכב.........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/10/2018 | 12:07 | מאת: hila37

היי לכן ואליך אודי אני במצב מורכב. קשה לי בעבודה מאוד. אני גוררת את עצמי לעבודה עוד יום ועוד יום. בינתיים מנסה למצוא מקום אחר.... וזה קשה... המנהלת זה כמו עם אבא- אתה לא יודע באיזה מצב היא תגיע לעבודה. אם היא עצבנית היא צועקת עליי ומשפילה. בשיחות סגורות אומרת שהיא מעריכה אותי ושיש לנו אותו ראש. ביום שישי היא צרחה עליי בטלפון שלא אכפת לי מהדיירים. וזה זורק אותי זה זורק אותי וזה זורק אותי אבא היה לפעמים חבר ולפעמים צועק ולפעמים מרביץ ואף פעם לא ידעתי איך זה יקרה ואיך זה יפגוש אני מוטרפת הילה

28/10/2018 | 20:12 | מאת: חטוליתוש

מצבי רוח משתנים של בוסים הם מהידועים יותר במקומות עבודה אי אפשר לצערי למנוע מהם להיות מה שהם אולי תנסי להעביר....כי לא את באמת אשמה...וגם היא הבוסית שלך יודעת..רק שלה יש איפה לפרוק..ולא שהיא לא יודעת את ערכך...כי בנפרד מכולם היא אומרת לך נכון... מאמינה לך שזה גורם לך לא לרצות להגיע לעבודה כי זה שוחק... בכנות....אייך את יודעת שבמקום אחר יהיה אחרת...?? מצטערת שזה זורק אותך למקומות לא טובים.. אבל נראה לי שבכל מקום תצטרכי להתמודד עם אותן בעיות בעבודה..כי זו עבודה שוחקת ברמות קשות.... חשבי על זה לפני שאת מחפשת עבודה...את כבר כאן...אולי עם עוד קצת זמן תלמדי להיות יותר סבלנית...יש לך קצת וותק... אוהבת חטולית

29/10/2018 | 09:37 | מאת: אביב 22

הי הילה, אכן מצב מורכב , את לא מבינה כמה אני מזדהה אתך ...ממש מרגישה את הכאב בבטן את ההתכווצות... אבל את האמת , את יכולה כבר להתמודד ולא לברוח (לחפש עבודה אחרת) זה מה שאני בערך אומרת לעצמי. זה קשה , זה מצריך ממך כוחות על חלל אבל אני מאמינה שזה יצמיח אותך ....תזכירי לעצמך שהיא זה לא אבא ..תחשבי עלייה כעל מישהו שאת מלווה איך היית מגיבה ... סומכת עלייך אהובה ובואי לכאן לשחרר חיבוק ענק

הי הילה, יש מושג שנקרא התעמרות בעבודה. אם נצרף זאת לעובדה שהיום זה לא אז, ושאינך במקום הקורבני - נסי לראות מה ניתן לעשות כדי לשנות את האווירה הזו. לעתים הבהרה תספיק. אבל, עם מתעמרים סדרתיים זה לא פשוט לפעול בדרכי נועם ויש צורך לעתים בעזרה, לרוב כדאי עם דרג ניהולי בשתי רמות מעל המנהלת (מנהל גבוה ברמה אחת נוטה לגבות את המנהל הזוטר). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית