המטפלת שלי בחופשה.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2018 | 07:57 | מאת: mika

הי אודי, המטפלת שלי בחופשה וכנראה שניפגש רק לקראת סופשבוע הבא. נראה לי שחוויתי את כל קשת הרגשות כלפייה. אבל אני גם מרגישה ילדה גדולה שמסוגלת לבד. אודי, מתי היא תחזור? אני רוצה שהיא תגיד לי משהו חם ונחמד. אבל היא בטח לא תגיד כי היא מאוד שומרת דיסטנס כזאת. אתה יודע שאין לי שמץ של מושג מה היא חושבת עליי. לא נראה שהיא מחבבת אותי במיוחד. אז מתי היא תבוא? בא לי לנטוש אותה גם ולעזוב.

27/08/2018 | 15:29 | מאת: hila37

היי מיקה... מוכר לי המקום הזה... הרצון לנטוש ושיאהבו אותי.... אולי כשתחזור תהיה הקלה?? הילה

27/08/2018 | 15:53 | מאת: אביב 22

זה בסדר יקרה ... אני חושבת שאת יכולה לאפשר לעצמך להרגיש את הקרבה בלי לברוח הפעם ולנטוש ....מה את אומרת?

27/08/2018 | 19:49 | מאת: סוריקטה

הי מיקה, כמונו, כמוני, כמוך, הבה ניזהר מקיום חד שיח בראש עם המטפלים מבלי לדבר איתם על באמת. גם אם נחווה את התגובה צפויה, מאכזבת, הולמת, או שמא מעודדת ממלאת, לפחות נדע. מי פה לא כתב שבא לו לנטוש (כדברייך) ת'מטפל/ת סביב חופשים... מילות מפתח - חרדת נטישה, תלות, אומניפוטנציה, געגוע, קשר, קירבה, מרחק, שיחה ועוד. ואם שמת לב באיזה מקום אני נמצאת עכשיו, קחי בחשבון שאת זה אני אמרתי, עכשיו. בקושי, אבל אמרתי. לילה טוב, סוריקטה

הי מיקה, ילדה גדולה וילדה קטנה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית