אורחים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/08/2018 | 06:28 | מאת: סוריקטה

הי כולם, ................................................................................................................................ כמהתי כל-כך שיבואו אליי אנשים. ................................................................................................................................ כמהתי. ................................................................................................................................ ואתמול, אכן הגיעו אליי חברים, עם ילדיהם שאני הכי הכי אוהבת בעולם. ................................................................................................................................ וסך הכל היה נחמד. כדרכי, הרגשתי שדיברתי מידי (כמו כאן). ................................................................................................................................ הבית סודר לכבודם. כלים נקיים שרק מחכים. אוכל טרי. ................................................................................................................................ והלכו. ................................................................................................................................ ואז באה ריקנות (וכנראה משאלה לעוד ועוד). ................................................................................................................................ ובלילה, חלומות סיוטים. ................................................................................................................................ תוצאה של משהו מופלא, הופך בנפשנו לטראומטי ומפחיד. ................................................................................................................................ נעצבתי לי. ................................................................................................................................ הלוואי שהיום היום גם הוא יצליח לעבור סביר. ................................................................................................................................ געגועיי למטפל. ................................................................................................................................ סוריקטה 06:27

13/08/2018 | 08:45 | מאת: אביב 22

אהובה שאת מגיע לך הרבה טוב ......ותזכרי את זה !!!!!!!

13/08/2018 | 12:39 | מאת: חטוליתוש

היי סוריקטה ............קודם כל אומר לך שכמו שאת חילקת את הכתיבה שלך...פשוט ....גאוני.....🗣...כמיהה....שמחה....חלומות....סיוטים...געגועים.....יפה שלי...כמה יפה את מבטאת את הרגשות שלך.....(ואת משאלות שלך) שהלואי ויתגשמו כולם.....מחבקת אותך בהמון אהבה....🐱🐱

13/08/2018 | 22:07 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה איתך ומבינה היטב חברתך, ינשופים

הי סוריקטה, אמנם הלכו, אבל גם היו. וטוב על שהיה. אודי

14/08/2018 | 06:06 | מאת: סוריקטה

אודי וכולן, כאמור, מחד רוצה עוד ועוד. מאידך - יותר מידי. מינונים של לחזור למציאות. לרדת לעולם. לדעת לאכול, לספוג, להפריש את המיותר. כמה שנים של עבודה... סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית