אודי.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2018 | 19:42 | מאת: .במבי פצוע..

אממ.......אמממ.................... ........................................ .......................................... אודי.... אודי... אודי...אודי... ......................................... ---------------------- וואוו...... איך ???????????????????????? איך??????????????????????????? איך יכולת כך לנטוש אותי/אותנו.. ................................... איך ?????????????????????????? ....וואווו אודי...................... הבית קורס לגמרי...חורבן עד היסוד......לא !!!!!!! גם היסוד חורבן................ נפער בור ענק....אתה לא רואה כי הראות מטושטשת מאבק ההרס והחורבן שדוקטורס המיטו עלינו.. ואתה אודי...איך יכולת לנטוש במצב חירום כזה... .. איך אודי....?????????????????????? יש לך מושג כמה דיברתי עליך עם אמא צביה ???? אתה יודע שבגלל שאתה נטשת כבר לא יכולתי להאמין לא לך וגם לא לאמא צביה ..??????????????? אתה תופס אודי ?????? מסכנה אמא צביה ..כמה היא חטפה בגלל שאתה יצאת לחופש............................... ...................................... אתה יודע מה ???? אל תדאג.......כשאמא צביה תצא לחופש..(מקווה שהיא לא תצא לחופש לעולם) אתה תחטוף את מה שהיא חטפה הפעם בעבורך.........ככה זה יהיה פיט פיט.............................. וואוו אודי.... הרגשתי כמו שהירח הרגיש כשהשמש נעלמה לו...הפך לחום אדום מאיים על כל העולם...כל כך הזדהיתי עם הירח בשישי בלילה ב 10:30...ככה השמש נעלמת לירח פתאום כך...בטח היא לא אמרה לו ,לא הכינה אותו שהיא נוטשת את המערכה והוא נשאר לבד במרומים....................... וואוו אודי....... ................................ דווקה דוקטורס הפתיעו אותי היום....כתבתי להם שוב הודעה באתר שלהם "אתם ואנחנו" ולשם שינוי הם דווקה ענו לי (חופית).....וזהו לבינתיים... .....ונראה לי שאני משתגעת כי אני רוצה לכתוב שלך-במבי..כי כך מרגיש לי עמוק עמוק בלב... כן...שלך-במבי.שלך-במבי. שלך-במבי.

30/07/2018 | 09:31 | מאת: סוריקטה

הי במבי. פורשת ידיים לחיבוק. מוזמנת להביע את דעתך על הרעיון שלי. ואפשר גם לכעוס עליו. אני מנסה כן להשתלב בשינוי ופחות לדבוק בקבעון. ואני באמת אוהבת את כולכן ומאחלת צמיחה. סוריקטה 09:31

הי במבי, אכן יצאתי לחופש. וחזרתי מהחופש. השינוי/שדרוג באתר לא קשור לחופש שלי (עבדו עליו כשנה וחצי, כך סיפרו לי מהנהלת האתר). יש מאחורי השינוי הצדקות טכנולוגיות רבות (שאינן רלוונטיות לנו, כאן) ואנו מנסים להבין ולתת מענה (צריך לזכור שמדובר באתר ע-נ-ק שרב צרכיו שונים מהצרכים שלנו כאן, ושלמרות זאת מעוניין לשמר את המקום המיוחד שייצרנו פה). הרבה עבודה לפנינו. לאט לאט נשנה את מה שניתן לשנות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית