משהו חדש מתחיל אצלי עכשיו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/07/2018 | 18:28 | מאת: הילה36

אודי אני מחוייבת לעבודה. לא משנה מה קורה אני קמה בבוקר והולכת לעבודה. שבוע שעבר הגעתי כל השבוע במוניות. יכול להיות שכל מה שהרווחתי בכלל הלך לזה. המדריך שלי בעבודה אמר לי שאני מאוד חשובה. מנסה להפנים את זה שאני בעלת ערך. אני עובדת מקצוע. יש אנשים בצוות שאני מדריכה ואחד מהם אמר שאני מאוד קשובה כל הזמן. מבחינתי אין דבר יותר מדהים מלקבל פידבק כזה. היה מקרה של גניבה ואלימות איפה שאני עובדת. ישבתי היום בישיבה ושמתי גבולות. תחתמי כדי שהמקום יהיה יותר בטוח. יש חוקי מדינה שאנחנו כאזרחים מחוייבים אליהם. בשבוע נדבר על חוקי המסגרת. אני לומדת להיות. סמכותית וזה לא פשוט לי. אני מבינה שאני עושה את זה ממקום של כבוד, לא ממקום של רודנות. גם לעצמי אני שמה גבולות. הבית עכשיו מסודר וגם המיטה שלי. אודי אתה מהווה השראה עבורי. הילה

04/07/2018 | 07:18 | מאת: סוריקטה

07:13 הי הילה, מזדהה עם שכתבת. המחויבות לעבודה. מגיעה גם על ארבע, יש לי הרבה לסחוב בדרך בכל מקרה, ולפעמים מאפשרת לעצמי אוטובוס לחלק קטן מהדרך (פשוט כי אין תחבורה).      אם יש משהו ששמרתי עליו בתוך ההומלסיות כל השנים זה איזה סוג של סדר, אפילו במרחב של   2X2X2 מ"ק.        אצלי דווקא ישנה תחושה של קיבעון ואין זה טוב, ואולי אני טועה.       תודה אודי אהוב שאיפשרת לנו ולי בפרט להביע את עצמנו כל כך. זה אפילו מרגיש לי יותר מידי. שלא מגיע לי. סוריקטה

04/07/2018 | 07:56 | מאת: mika

הי הילה אני מכירה אותך כאן כבר כמה שנים , וקוראת את ההודעות שלך. רוצה לומר לך שאני חשה כלפייך המון הערצה. אני אוהבת את הכתיבה שלך, את כותבת דברים חשובים ומחכימים. אני מתפעלת מהעוצמות שלך ומהדרך שבה את מרימה את עצמך למעלה. יש בך פשטות נוגעת ללב. ואני מאחלת לך המון המון הצלחה אישית ומקצועית.

04/07/2018 | 10:39 | מאת: אביב 22

לקרוא אותך , כייף ובהתחלה קשה ונכון שאולי חלק מהכסף הולך למוניות אבל את מתרגלת הרגלים בריאים לכולנו זה קורה שאין חשק לקום מהמיטה וקמים לעבודה גאה בך ומצטרפת לאודי כהשראה

04/07/2018 | 16:44 | מאת: חטוליתוש

היי הילה... מקסימה שאת....😀 הכל אומר שאת פשוט בעלת ערך גבוההההה.זה נשמע פשוט הכי הכי...שרק אפשר לשאוף....מגיע לך שיתיחסו אלייך כבעלת ערך גבוה....להציב גבולות.....זה אליפות....בכלל לא מובן מאיליו....בכלל כל מה שאת משיגה נשמע נפלא....כל הכבוד לך😮 שאפו.. 👒 את עוד תגיעי רחוק.....אני משוכנעת.....יש לך את זה.....🤩בהמון אהבה...חטולית..😻😻

הי הילה, מרגש לשמוע. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית