עידכונים ....חלקיים 😊

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/06/2018 | 07:32 | מאת: אביב 22

אז קודם ברוכים הבאים ...כולם אודי אני שמחה שחזרת ...ושמחה שקל לי הפעם להתרגל שוב לכאן ...זוכרת איך פעם לא יכולתי לדרוך ,הייתי יושבת על המעקה ופוחדת...היום זה לא קורה ואני שמחה...... השבועיים האלה עברתי המון דברים בריאותיים ,נפשיים ושרדתי אותם בכבוד .. אבל הדבר הכי נפלא שעברתי השבוע זה עוד פיסת קבלה עצמית למי שאני ...עברתי משהו פולשני שהפיל אותי בגלל היחס של האחר .. והפעם ידעתי להגיד לא נעים לא מקובל ,למרות שזה עדין שבר ועדין כאן גם עכשיו ממתין לטיפול .. אני נושמת וזאת התקדמות אדירה בעיני. כמעט סיימתי את המסלול שהתחלתי לפני שנים ...ואני מנסה להכנס למסלול נוסף .. אבל ..פתאום השבוע בתוך ההליך קבלה שהוא קשה ..לא עלו בי קולות ביקורת עצמית כי אם הבנתי ....שאני מנצחת !!!!!! אני עם כל הקשיים הנפשיים והגופניים מנצחת אם אצליח או לא אני פשוט מנצחת .... זה כל כך לא מובן לעשות את הצעדים שאני עושה ....מרגישה איזו שלמות /חלקית בתוכי .. תזמורת שלמה שמורכבת מהמוני חלקים שלומדים לחיות אחד עם השני .... איך אמרתי לעצמי באמצע ההליך ....אנחנו צוות לעניין 😁😂😀 אז שימשיך השבוע בטוב והרבה לכולם .... אני כאן מנסה להיות קצת פחות ....אבל ממקום טוב של להוריד אובססיה ומחשבה שאם אני לא כאן אז לא רואים אותי או נעלמתי ... חיבוק לכולם 😍😍😍😍😍

10/06/2018 | 11:07 | מאת: סוריקטה

הי אביב אהובה, כל הכבוד ומלאן חיבוקים. חיוך ושלווה שלך סוריקטה

10/06/2018 | 11:52 | מאת: חטוליתוש

אביב כמה טוב לקרא אותך כמה דברים טובים ממש גאה בך גם אני לא כותבת ....... עונה למי שאני יכולה מתי שאני מסוגלת וזה לא.פסול יש לי תקופה כזו שאני צריכה רק לקרא ולא יותר מזה והכל בסדר מאוד עייפה וכולי כואבת גופנית במיוחד אחרי שבת שהגיעו כל החברה אז מותר להיות מתי שרק יכולה שבוע טוב בהמון אהבה חטולית

11/06/2018 | 12:03 | מאת: אביב 22

אוהבת אותכן מאוד ............

11/06/2018 | 19:17 | מאת: הילה36

אביב יקירה כל כך שמחה בשבילך... בטח שלא מובן מאליו. אני הכי גאה בך בעולם! אני הילה, מפורום פסיכולוגיה קלינית, גאה באביב היקרה. וזו המדליה. 🎖🎖🥇🏅🎀🎀🎀 הילה

הי אביב, אכן, חוזרים לשגרה. יופי של תהליך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית