כוחות.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/05/2018 | 01:01 | מאת: אביב 22

אני באמת מיואשת אין לזה פתרון ולברוח זאת לא אופציה פשוט אין לאן . חסרת אונים כל כך והמערכת מנסה לעזור אבל ידייה כבולות . לא רואה את הסוף של זה הפעם הזאת אלוהים בוחן את כוחות הנפש שלי קצת יותר מידי. אודי ....אני מרגישה חסרת הגנה עם עור חשוףףףף

24/05/2018 | 11:50 | מאת: סוריקטה

הי אביב, איני בטוחה שאת עומדת כאן למבחן מכוון, ואינך אשמה. מבינה שאת מדברת על מפיונרים (?) גם אני לא יודעת ממש מה לעשות. נורא ואיום. איחלתי להם בדימיון שיתוק, את יודעת... או שיכניסו בהם עם חרב ויעשו סיבובים מכל הלב. מה אומר, אבוי... היום, לשם שינוי, יש אוויר טוב בחוץ. אולי זה יכול קצת להקל... אם יש לך אפשרות לשהות בו ולגמוע ממנו. שלך, סוריקטה

24/05/2018 | 16:55 | מאת: הילה36

אביב שולחת לך כח בשקיק שולחת לך כח במייל שולחת לך כח באוויר שולחת לך כח בעפיפון שולחת לך כח ממני כח לאהוב כח לנשום כח לדעת כח לאסוף אוהבת אותך הילה

24/05/2018 | 18:18 | מאת: אביב 22

תודה יקרה כן אכן סוג של אנשים כאלה דווקא היום לא הרגשתי את ההקלה בחום . היה כאן חםםםםם.... אבל נהנתי להיות בחוץ בחברת בני אדם מסוג אחר סביבי ומבחן לא קשור לאשמה ....בהחלט בחינה של כוחותיי

24/05/2018 | 18:55 | מאת: חטוליתוש

את נשמעת באמת מיואשת אבל לא מבינה מה קרה שאת מרגישה ככה קשה בטיפול....? קשה בבית...... את יכולה לשתף יותר ? אני ממש דואגת לך מחבקת בחום חטולית

25/05/2018 | 06:32 | מאת: שירה2017

אביב יקרה, הלוואי היו לי מילים לנחם. מרגישה כמה קשה. הלוואי יכולתי לסייע במשהו. איתך שירה

הי אביב, אשב מעט ליידך, אם זה בסדר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית