פחד........................................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/04/2018 | 22:09 | מאת: שירה2017

פתאום הוא מכה בי הפחד, שאם לא יקרה משהו עכשיו ממש בקרוב אני לא אוכל להמשיך להיות. נגמרה לי הדרך

16/04/2018 | 14:03 | מאת: אביב 22

שירה אהובה , עצוב לי לקרוא אותך רוצה לשבת אתך לתת לך יד וכתף לעטוף אותך שכלום רע לא יקרה לך. ...אבל אנחנו בכל זאת וירטואלי . בבקשה אהובה שימרי עליכם על כולך ...אל תתני לכוחות הרשע לקחת מקום ... את יכולה אתם כולכם יחד יכולים ... שולחת חיבוק וכוחות מחבקת את כולך

16/04/2018 | 14:58 | מאת: חטוליתוש

למה צריך לקרות משהו..... מה צריך לקרות..... חשוב שתרגעי והכל יהיה בסדר חיבוק יכול.להרגיע? חיבוק גדול הכל יהיה בסדר גם את תהי בסדר חטוליתוש

16/04/2018 | 15:34 | מאת: ינשוף

שירה יקרה את יודעת כל פעם שאת כותבת כאן אני מרגישה שזו אני שכותבת.. אומרים שיש גלים של כאב ואז הרפיה... מקווה שההרפיה תגיע מהר כך שתוכלי לנוח.. ינשוף

17/04/2018 | 11:54 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מאמי טוב לראות אותך אותך מה קורה אייך את...... עדיין רועש ומטריד...... מחבקת בעדינות חטוליתוש

הי שירה, ממה את כל כך פוחדת? מה יכול לעזור לך לאסוף נשימה? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית