הי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2018 | 06:23 | מאת: סוריקטה

הי אנשים, אני גם חולה וגם השינה קצת לא משהו ואולי מבולבלת ופחות מפוקסת. ככה קטע של סבל בתחום הזה. עם זאת, עובדת כרגיל. לא רואים עליי, זה קטע אצלי, ולא רק הרגשה, גם כשאני אומרת בפירוש, וזה איכשהו מבאס למדי. בינתיים ד"ש. סוריקטה

11/04/2018 | 10:04 | מאת: mika

תרגישי טוב סוריקטה :-) (את יודעת שברוב הפעמים שאני כותבת את השם שלך, אני איכשהוא טועה באיות ומוסיפה לך יוד אחרי ה-ק . אבל אני מתקנת בסוף... באמת יש לך כינוי מיוחד :-)))))

11/04/2018 | 17:21 | מאת: סוריקטה

הי מיקה, זה שם של בעל חיים מקסים בעיניי. בטן קולטת שמש. ראש זקוף. שומר ומגן. עיגולים שחורים מתחת לעיניים. סוריקטה

11/04/2018 | 12:20 | מאת: חטוליתוש

היי סוריקטה החלמה מהירה ורפואה שלמה , מצטערת לשמוע שאת מרגישה...רעעע, קשה מאוד גם...וגם לעבוד, אבל רק את יודעת מה טוב עבורך , היית יכולה לקחת חופש מחלה ליום יומיים כדי להחלים ? או שזו בכלל לא אופציה.... שולחת חיבוק חם חטוליתוש

11/04/2018 | 17:24 | מאת: סוריקטה

הי חטוליתוש, כדי שאקח יום חופש, אני באמת צריכה להרגיש שאיני יכולה לקום. ומעטים הרגעים האלה. מקסימום עשרים שעות לתופעה כזאת במהלך השבוע. וגם אז, לו היה לי כלב, הייתי קמה בזחילה להוריד אותו לטיולון. זו אני, לפי שעה. כוח או חולשה? איני יודעת. סוריקטה

11/04/2018 | 12:44 | מאת: .במבי פצוע..

סוריקטה.. ייתכן ויש קשר בין החולי,חוסר השינה והקטע שהכל "ייראה כרגיל" וממשיכה לעבוד... מותר להרגיש לא טוב ומותר לנוח ומותר גם להראות את זה... מתוקה שאת ... את שוכבת במיטה, אני יושבת על ידך בשקט,מניחה רטייה על המצח שלך ומחזיקה בעדינות בידך.. (אם מתאים לך..) וכשתתחזקי מעט גם תשתי כוס תה מלטף.. איתך, במבי.

11/04/2018 | 17:30 | מאת: סוריקטה

הי במבי, מניחה שיש קשר לאיזשהן תופעות לוואי. ואז, כן, בתפיסה כזאת, מעין - צריך לעבור את זה. לא זוכרת כרגע, שאני מצליחה לדמיין ממש, שאני במיטה באפיסת כוחות, ומטפלים בי (למרות שהכי קרוב הייתה האנליזה). בגלל שככה הייתה אמא. לא, אני לא אמא שלא מזיזה את עצמה ורובצת במיטה כמעט כל הזמן, אבל זה כל כך מזכיר. עם זאת, כנראה, שאני כן מצליחה מאד להתמסר בטיפולים (שיאצו וכל מיני מגע וגם בטיפול נפשי, כנראה), לפחות חושבים ככה. סוריקטה

11/04/2018 | 15:14 | מאת: סוריקטה

עשיתי המון כיף לזאטוטים היום. זה מרפא. סוריקטה

11/04/2018 | 16:49 | מאת: אביב 22

יקרה ... מעניין העניין הזה שלא רואים... שאת עשית לקטנים כייף -כלומר השקעת מעצמך המון ... ושזה מרפא. וכן ילדים קטנים נותנים כל כך הרבה .... אתך מחבקת שימרי עלייך חוסר שינה עושה המון המון בעיות לנפש ולגוף ...חיבוק

11/04/2018 | 15:18 | מאת: מיכ...

יקירתי. קודם כל רפואה שלימה. וזה שלא רואים לא אומר שאינך צריכה לנוח. שמרי על עצמך😘

11/04/2018 | 17:32 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, אני חושבת שבאיזה אופן בסופו של דבר כן שמרתי על עצמי. הייתי המון באוויר. אכלתי בריא למדי, שתיתי הרבה מים. חבשתי כובע. דאגתי שיהיה חמים סביבי. תודה :-) סוריקטה

11/04/2018 | 17:11 | מאת: סוריקטה

הי כולם, לא נחתי במיטה, אבל ביליתי את היום במרחבים עם אוויר בחוץ וזה עזר לי מאד, כך נדמה לי. מאוחר, ולא הרבה יותר, מקווה שאלך לנוח לי. מחר יום השואה, אני דור שני, חיים שואתיים בחווייה, ודווקא חשוב לי לעשות כיף ביום הזה. ה'לא-רואים-עליי', אמר לי המטפל, ככל שזכור לי, שזה מעין ייחוד אצלי. כנראה שאפילו נראיתי היום טוב. שלכם, סוריקטה

11/04/2018 | 20:10 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה קודם כל רפואה שלמה! אני חושבת שמוכר המקום הזה לחוסר יכולת להקשיב לגןף( מי כמוני יודעת) וזה אולי קשור לזה שבעברינו היתה פריצת גבולות והתעללות בגופינו. מקווה שעם הזמן נוכל ללמוד להקשיב לגופינו ולשנות המוכר לנו. אומרים " לאט לאט" וזה באמת תהליך ארוווווך. איתך, ינשופים

12/04/2018 | 20:51 | מאת: סוריקטה

תודה יקרה שלי :-) ייתכן שאצטרך צילום ריאות. נקווה לטוב. סופשבוע נעים, סוריקטה

הי סוריקטה, כמה טוב קצת לשים את הראש ולנוח, ככה בטוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית