פחד מתלות??????..............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/02/2018 | 18:35 | מאת: מיכ...

קודם סוריקטה יקרה, קראתי למטה. וצודקת זה טוב שאודי נותן מרחב שיח...מצד שני עדיין זקוקות ומחכות לתשובות שלו. יש התבגרות כלשהי בפורום אבל עדיין נזקקות ותלות. עובדה שיש פה קבועות שכותבות בכלל גם אני. עכשיו אודי, זה מוזר..אם יש פחד מתלות אז למה אני זקוקה כל כך לתלות הזאת????? אנחנו מנסות שלא אכתוב בין פגישות, משהו שתמיד התאפשר ונוסה כבר בעבר. עכשיו היא ביקשה שאחשוב מה אני צריכה ממנה כשאני כותבת. בדרך כלל זה די אימפולסיבי כשקורה משהו......לא יודעת. מנסה להבין את האמביוולנטיות הזו וההגיון שעומד מאחורי הכל...פחד מתלות ומצד שני תלות רצינית???? סתירה לא???

הי מיכל, הפחד הוא בגלל ההזדקקות הזו. אני משער שזה קשור לכך שבעבר, במצבים ש*באמת* היית תלויה - זה היה מפחיד מאוד. אודי

10/02/2018 | 09:24 | מאת: סוריקטה

הי מיכלי, בוודאי שגם אני תלויה גם באודי, וכך גם כתבתי. אל דאג, אני לא מתכוונת לקחת את זה לאף אחד. וחוצמזה זה כנראה אינו תלוי בי. יש את אודי והוא מחליט. שלך, סוריקטה

11/02/2018 | 10:35 | מאת: אביב 22

ברור שתלויות באודי ...זה מהות של הקשר בכל קשר יש תלות ... אני אפילו גאה בזה שאני מצליחה להיות תלויה באודי ומאפשרת לעצמי את המקום הזה ...של עזרה ...מבחינתי להצליח לכתוב להגיד אני זקוקה ...זה כל כך לא מובן מאליו .. זה כמו ילד קטן שבהתחלה נותן יד כדי ללכת ולאט לאט עוזב את היד ועדין נעזר במקומות אחרים של למידה וצמיחה ... וכמו שאני נוטה לומר עצמאות לא אומרת להיות לבד ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית