לא מצליחה לישון בלילות או בכלל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/09/2017 | 16:09 | מאת: איילה

שלום ד"ר אודי. אני בת 25 בריאה. סובלת ממגרנות וכאבי ראש על רקע לחץ. בשבועיים האחרונים אני לא מצליחה להירדם ביכלל , זאת אומרת בכלל לא יושנת בלילהץ אני מישתגעת ולוקחת עכשיו כדור 1 של וובן לפני שנה. לפני כן הייתי כל הזמן ישנונית והייתי ישנה שנת צהריים ועכשיו גם את זה אני לא יכולה לעשות. אני פוחדת מאוד שאני תלוייה בכדור הזה ופוחדת שבלי שנה יקרה לי משהו רע. אני ממש רוצה לישון ועייפה אבל לא מצליחה. אני מבקשת ממך שתעזור לי ותגיד לי מה אפשר לעשות במצב כזה. בתודה מראש איילה

שלום איילה, יתכן שהקושי בשינה קשור בלחץ. ממליץ לפנות לאיש מקצוע ללמוד טכניקות של הרפיה שייסיעו בהפחתת המתח ובהרדמות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית