שנה טובה, באמת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2017 | 19:18 | מאת: סוריקטה

הי אודי, הי בנות, הי כולם, נכנסת עכשיו, רגע שמצליחה, רגע אמת של חמלה. חבל לפספס. ימים פחות טובים. מנסים למצוא איזונים, גם תרופתיים. הוי, פחות פשוט להוציא את צרוף המילים 'שנה טובה' במצבי ייאוש, או, זעם, כשנראה שהן לא האמת הפנימית. ובכל זאת יש כזאת, הגם אם נחבאת. מאחלת לכולנו, ובפרט לי, גמישות שמאפשרת מרחב, ופחות נוקשות חונקת. אודי, אני עוד חושבת על מה שכתבת לי. ייתכן שלא היה לי מספיק עצמי מוגדר לאחרונה. שנה טובה, באמת, בשבוע הבא ניגע בסליחות? נשיקות, סוריקטה

18/09/2017 | 22:11 | מאת: אביב 22

יקרה שמחה כל כך שנכנסת ...הלוואי והרגעים האלה שמתאפשר שמרגיש נוח ונכון יהיו רבים יותר .. אתך כל הזמן בלב .... גמישות של הגוף של הנפש ...גמישות כזו שבאה מבפנים לא מתוך ריצוי או חוסר אונים ..גמישות בבחירות כמו מים חיים זורמים ... שנה טובה , באמת גם לך .....

הי סוריקטה, בשבוע הבא ניגע, עכשיו זה תהליך ההתבוננות, לא? ושתהיה שנה טובה, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית