הפרעת אישיות לבחור בן 26

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/09/2017 | 14:54 | מאת: yossihk

בן 26 אקדמאי , לא מצליח למצוא עבודה וללא זוגיות בכלל. בעל משקל עודף גדול אך במסגרת המשפחה כנראה מצליח להסתיר אכילה לא מאוזנת. נראה כי לא תמיד מזהה את המציאות כפי שהיא . יש לו מדריך כושר שמנחה אותו אבל לא מצליח לרזות וכאילו לא מבין שנושא המשקל משפיע על חלק מהבעיות של חוסר זוגיות . נראה כאילו לא רואה את המציאות באופן נורמטיבי. מה ניתן לעשות ?

שלום לך, לא הבנתי כיצד האבחנה שבכותרת קשורה לשאלה? יכול להיות שטיפול משפחתי יכול לסייע כאן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית