לאודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/10/2016 | 13:28 | מאת: הילה

היי אודי, שנה טובה! איך עבר החג... המטפל שלי חזר לקבל אותי..... בבקשה לטיפולך הודעה של הילה מרוכזות עצמית_ זה לא אני מישהי אחרת.. בבקשה תעשה משהו... הילה

05/10/2016 | 17:15 | מאת: .במבי פצוע..

יכולתי ממש לשמוע את הכעס שלך על השם ש"נלקח" ממך... כשקראתי את ההודעה של "הילה השנייה" היה לי ברור שמדובר במישהי אחרת שמשתמשת בניק הילה.. לגבי "האיש שלך".. הוא בסדר ? הבריא ??? כ"כ מקווה שהכל חוזר לקדמותו והוא אכן בריא ואיתן.. זה שיתק לי את הנשמה מפחד... לא פעם שאלתי את אמא צביה איך / מה / ... אפילו לא יודעת לומר מה ... ???? אם יקרה לה משהו פתאומי.. אם חס וחלילה וחס ושלום היא פתאום ..... אפילו לא מסוגלת לומר את זה... שאלתי את אמא צביה מה עושים ???????? כאילו, לילד יש מקום להתאבל וכו' יושב שבעה .. לא יודעת.. כל הטקסים האלו.. אבל מה עושים אם זה... לא יכולה אפילו לומר... שאלתי את אמא צביה לא אחת... זה משתק את הנשמה !!!!!!!! איתך, במבי.

05/10/2016 | 23:28 | מאת: הילה

היי אהובה קראתי בשקיקה את התיאור של ראש השנה שעבר, ואת השנה הזאת... היכולת שלך לכתוב בכזה פירוט את התחושות שלך היא מדהימה. האיש שלי חזר לאיתנו ואני ממש מזדהה עם המחשבות שלך... ואוווו זה באמת משתק ברמות הכי קשות ולא נותר לנו אלא לקוות לטוב... מה שכתבת על המדריך פיסול שהוא רוסי קשוח העלה אצלי חיוך.. בצוות שלי יש הרבה בנות רוסיות ואחת אמרה שברוסית אין דבר כזה בא לי! מה זה בא לי?;) ובקשר לשם זה באמת הכעיס אותי מאוד מצד שני סומכת על אודי שלנו שיטפל בהכל כמו שצריך... שנה טובה אהובה ושכל הברכות יכולו על ראשך! שלך,

06/10/2016 | 05:40 | מאת: סוריקטה

הי הילה, מרגיע לשמוע שהוא חזר. את יודעת, ואכתוב תיכף גם לבמבי, אחד הפחדים שלי הוא שמי שקרוב אליי ואני אוהבת, או מטפל בי, יחלה (בגללי, סוג של מחשבה מאגית) ואף ימות. כי בתפיסה של ילדה קטנה, שהייתי, אני, הלידה שלי, אשמה במחלתה של אמא. מחלת הנפש שלה. ושנים של ניסיונות, עשרות שנים היו כדי לתקן או ולרפא אותה. וגם היום יש אלמנטים בהתנהגותי שהם איכשהו גלעד לכך. היה ברור לי שהילה האחרת אינה את. בריאות שלמה, סוריקטה

הי הילה, ראיתי שפנית וביקשת מהילה החדשה. מקווה שזה יסתדר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית