מדיטציות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/07/2015 | 14:33 | מאת: אביב 11

אודי זוכרת שראיתי סרטון שלך על דמיון מודרך לפני המון זמן ואז הבנתי בעצם למה אף פעם לא יכולתי לסבול דמיון מודרך. פעם עשיתי מדיטציות של ויפאסנה לא ריטריט שלם כי אם מדיטציות ישיבה גם בהם חוויתי קפיצות ופחד וניתוקים בקטנה בעיקר במדיטות בקבוצה פחות בלבד . אז לא הייתי מודעת לdid מצד שני ההתמקדות בכאן ועכשיו עשתה לי טוב.וזה המשיך איתי במשך היום . שואלת ויודעת שאתה לא יכול לתת לי תשובה ודאית האם כדאי לחזור למדיטצייה או לוותר מראש . לא רוצה להגביר את הניתוקים . עכשיו הם קצרים יותר אחרים ויש הרבה יותר הרמונייה ושיתוף . בכלל כל כך פחדתי מלהרגיש את הכאב בלי הניתוק זה כואב אבל אחרת כאילו בוגר יותר מפוכח יותר ...עדין מן הסתם מתקשה להאמין :) אבל מודעת ... אודי המון זמן לא אמרתי את זה אבל החיים יפים ....שבוע טוב

הי אביב, לדעתי - רק עם איש מקצוע שיכול "לבנות" אתך תהליך אחראי ונכון. דווקא בגלל ההתקדמות שלך. אודי

27/07/2015 | 16:54 | מאת: אביב 11

אודי לא ברור לי . איזה איש מקצוע ... בתחום המדיטצייה או בתחום הטיפול ??

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית