הייתי רוצה ללמוד להציב גבולות בעצמי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/07/2015 | 00:51 | מאת: מימה

הייתי רוצה גם להיות מסוגלת לעמוד מול כיתת תלמידים וללמד ולהדריך, אולי גם ילדים.. להנחות, להוביל, לתת השראה, לתת הנאה, לתת למידה, לאפשר. להציב גבולות כשצריך, למקד, לעודד... ואם איזה ילד מתפרע ולא מקשיב למרות כל ההערות והאזהרות והניסיון להשלכות למעשים, לגשת לדבר עם ההורים שלו ... רוצה להרגיש גם סמכות . גם מסוגלות גם אחראית וראש גדול. סומכת על עצמי. מקבלת החלטות. מובילה רעיונות . מיישמת משימות . אני בת 34 ואני רואה איך יש אנשים בגיל 20 שכבר מסוגלים הרבה יותר ממני בקטע כזה. יש להם מן בטחוו... גם אני רוצה. רוצה להיות נורמלית. מפותחת . נורמלית. מסוגלת..... יש לי סיכוי??? יש לי תקווה?? למה זה ככ קשה לי להגדיל ראש במעשים???? אין לי בטחון ביכולות.. אין כח לחשוב ביעילות פרקטית אני רוצה לסמוך על עצמי!!!!

הי מימה, לא מספיק לרצות. צריך גם להתאמץ ולעשות, להסתכן ולעמוד בתסכולים. אודי

20/07/2015 | 00:42 | מאת: מימה

מן כובד שקשה להרים את עצמך לזה... ממש פיסית מרגישה כאילו 'מנועה' אולי בגלל זה טוב שמנסה פסיכותרפיה גופנית עכשיו.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית