כתיבה דיסוציאטיבית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/06/2015 | 10:10 | מאת: אביב 11

אודי ראיתי רק עכשיו את מה שכתבת לי שם במידה מסויימת יש שליטה. זה קשה כי הכתיבה המפורקת אכן נעשית כשהמצב באמת מפורק וחסר שליטה . אבל ואם אתה זוכר שאלתי אותך מההתחלה על זה יש משהו מדבק כמו הכתיבה על פגיעה עצמית. אולי באמת דרך הכתיבה אני אצליח ללמוד לא לתת לעצמי מקום כבת חמש אלה להבין שזה רגשות כאלה אבל אני לא בת חמש יותר . מקווה שזה יפחית גם את הרצוןוהצורך האובססיבי שלי שבה מהמקום הילדי הזה לנראות גבוהה כל כך... אודי יודעת שזאת לא הדרך שלך אבל הייתי שמחה כשהכתיבה תהייה דיסוציאטיבית להחזיר אותי למסלול ...תודה על הכל

הי אביב, זו אכן לא הדרך שלי, ולשמחתי את יכולה להפעיל בקרה בעצמך. מה שכן - אני מבטיח להשתדל ולראות כל פעם שתצליחי בכך... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית