חזרה לפעילות גופנית בשבוע 16

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

28/04/2016 | 17:37 | מאת: דניאל

שלום רב, רציתי לדעת האם ישנה בעייתיות עם חזרה לפעילות גופנית בטריימסטר שני ? לפני ההריון נהגתי להתאמן באופן סדיר באימוני אירובי מסוגים שונים מתחילת ההריון אני חשה תשישות באופן מתמיד מה שגרם לי שלא להתאמן כלל עד לשלב זה רציתי לדעת האם ישנה בעייתיות לחזור ולהתאמן כמו כן להוסיף אימוני כוח בשבוע 16 להריון והאם ישנה דרך מומלצת לביצוע חזרה לשגרת אימונים?

בהחלט ניתן לחזור לפעילות אך לגבי פעילות אירובית אני אישית פחות ממליצה, לא יודעת מה עשית קודם לכן אך יש להוריד את רמת העצימות כיוון שלעובר אין יכולת וויסות של חום וקור מה שלנו יש על ידי שתייה, הזעה, מזגן, מקלחת וכו... מומולץ מאוד לעבוד על חיזוק שרירי ליבה, יציבה ושרירי השלד. בהצלחה

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה