פעילות גופנית בשליש הראשון

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

20/05/2015 | 22:08 | מאת: עדי

היי, אני מתאמנת כבר 10 שנים, כמעט שעתיים בכל אימון. אני עושה קיקבוקסינג, רצה 7-8 קמ, אימוני כוח ושקים. אני בשבוע 6 וקראתי שאסור לעלות דופק כי זה מסוכן. נורא קשה לי כי הספורט זה חלק בלתי נפרד מחיי כבר הרבה זמן ואני רוצה להמשיך לעשות ספורט. מה מותר לעשות וכמה? האם מותר קיקבוקסינג בעצימות נמוכה? כמה פעמים בשבוע מותר להתאמן וכמה זמן? ולאיזה דופק מותר לי להגיע כדי שלא אעשה נזקים? תודה רבה

אין בעיה שתמשיכי לרוץ ו לעבוד כוח, רצוי שתמשיכי ותתחזקי. קחי בחשבון עבודת יציבה ורצפת אגן!!! לגבי הקיק בוקסינג אמליץ להוריד אותו כיוון שתנועות פתאומיות לא כדאיות עם כל השינויים ההורמונאליים הצפויים. את יכולה לעבוד בדופק בעצימות בינונית 75% בהצלחה

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה