הריון בסיכון

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

06/10/2014 | 10:44 | מאת: ע40

שלום רב, אני פעילה גופנית, אוהבת את זה מאוד, וחייבת בשל גמישות יתר בברכיים ובכתף. בטיפולי הפרייה אשר עשויים להסתיים בהריון מרובה עוברים. נרמא לי כי אסור לעשות פעילות גופנית כלשהי בהריון כזה. האם נכון, ואם כן - החל ממתי יש להימנע?

שלום לך, הריון אינו מחלה כמו כן עקב הטיפולים וגמישות היתר יש להזהר בבחירת האימון אותו תבצעי. אמליץ לך להמנע מפעילות אירובית ולבצע יותר חיזוק. ממליצה לך להעזר באיש מקצוע מבין בתחום שילווה אותך / יבנה לך תוכנית נכונה ומתאימה . בהצלחה בטיפולים :)

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה