יוגה

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

19/08/2014 | 07:16 | מאת: ד

שלום רב, אני בכושר ירוד מאוד. אחרי שנתיים של טיפולים וכמה הפלות אני כרגע בשבוע 6 להריון. ברצוני להתחיל הליכות בבוקר וגם יוגה . מה המינון הרצוי להליכות? מתי אפשר להתחיל יוגה?

קודם כל המון מזל טוב, ומקווה ומאחלת שהפעם הכל ילך כמו שצריך. לגבי הליכות, ממליצה לך לבצע בין 3-4 פעמים בשבוע לפחות בטרימסטר ראשון ושני. לגבי יוגה זה תלוי אם את מתאמנת בקבוצה /פרטי ועניין הביטוחים של אותו מקום שאליו תלכי. מבחינתי הייתי ממליצה לך כבר עכשיו להתחיל, אך יש מקומות שחוששים גם בעקבות ההיסטוריה של ההפלות וגם מבחינת הטיפולים ולכן יאפשרו לך להתחיל / להצטרף רק מתחילת טרימסטר שני שנחשב לבטוח יותר. שיהיה בהצלחה, הריון קל ונעים :)

22/08/2014 | 06:30 | מאת: ד

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה