חדר כושר

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

16/08/2014 | 20:53 | מאת: דנה

שלום, אני בשבוע 6. רציתי לשאול אם אימון עם מכשיר האליפטיקל הוא בטוח ואם כן, עד איזה שלב של ההריון? בנוסף ארצה לדעת מאילו מכשירים בחדר הכושר רצוי להימנע במהלך ההריון ואילו תרגילים כדאי לבצע במיוחד בתקופה זו? תודה

שלום דנה, מכשירי האליפטיקל בטוחים לעבודה בהריון, את יכולה לשלוט בדרגת המאמץ, ויכולה להמשיך איתם עד סוף ההריון, כל עוד הגוף לא אותת לך אחרת. אמליץ לך להימנע ממכשירים שתנועתם בליסטית ופתאומית, כל עוד השליטה היא אצלך אין בעיה. את ממש בתחילת ההריון ואין לי שום נתון על תוכנית האימונים שלך, לכן אתן לך עצה כללית לעבוד בטרימסטר ראשון ושני על חיזוק ולהמשיך באליפטיקל ( 2 אימוני כוח + 2 אימונים אירוביים). כל אימון ניתן לבצע נפרד או לחלקו חצי אירובי וחצי כוח. בטרימסטר השלישי להריון אמליץ להתחיל להתכונן ללידה ולתת דגש בשרירים הנכונים לפעולה. מקווה שעזרתי לך :) המשך הריון קל ונעים

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה